Skriv ut

Skapa PDF

Polhemsplatsen 5, Centrum

göteborg

På KvarterETT kan vi nu äntligen erbjuda en modern kontorslokal på plan 3.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 350 m²
Karta

Information

Beskrivning

På KvarterETT kan vi nu äntligen erbjuda en modern kontorslokal på plan 3. Vid entrén möts du av en välkomnande loungeyta och vidare in i lokalen finns ett öppet landskap samt 5 kontor/mötesrum och ett telefonrum. I lokalen finns 2 helkaklade wc varav en med dusch. Pentryt är placerat i mitten och utgör en härlig mötesplats i hjärtat av lokalen. Tillträde från oktober 2019. I fastigheten finns en gemensam reception, den populära restaurangen Dubbel Dubbel, tillgång till en modern konferensanläggning samt omklädningsrum och cykelparkering i källaren. Fastigheten har ett mycket bra strategiskt läge med Centralstationen alldeles intill och den nya bussknutpunkten Åkareplatsen framför fastigheten. Serviceutbudet i området är stort, här finns flertalet lunchrestauranger, matbutik, gym, hotell m.m som underlättar för en smidig vardag.

Utförande

Byggår

1933

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 350

Omgivning

Omgivning/natur

Området runt Odinsplatsen har utvecklats i stor skala de senaste åren och består idag av både hotell, bostäder, kontor och handel. Närheten till Göteborgs Centralstation gör området till en bra knutpunkt för pendlare. I närheten finns också Göteborgs evenemangsstråk och Nordens största affärscentra Nordstan och ett rikt utbud av restauranger.

Parkeringsmöjligheter/garage

I fastigheten finns det ett litet parkeringsgarage med åtta P-platser. I grannfastigheten ligger Odinsgaraget där det finns ett 20-tal betalparkeringar. Utmed Odinsgatan finns också betalparkeringar. Platzer erbjuder sina hyresgäster att hyra garageplats i garaget på Färgaregatan.

Närservice

Som sig bör i ett centrumområde finns ett stort antal restauranger i närheten av fastigheten. I entréplan har populära restaurangen Dubbel Dubbel nyligen öppnat med asiatiska influenser både för frukost, lunch och middag. Coop finns på andra sidan Odinsplatsen och Netto ligger i grannfastigheten. Där finns också bowling, restaurang och Nordic Wellness.

Kommunikationer

Göteborgs Centralstation och busshållplatsen Polhemsplatsen ligger precis i anknytning till KvarterEtt där bussar, tåg och spårvagnar avgår ifrån.

Länkar

Polhemsplatsen 5
Sökhjälp