UDDEVALLA

Favorit Dela

Västgötavägen 24B

Kontor om 118 kvm i Uddevalla.

  • Kategori:

    Kontor

  • Hyra:
Omvandlat regementsområde (I17) som verkligen sjuder av liv! Här finns bl.a. utbildning, kontor, verksamhetslokaler och bostäder. Fri parkering på området för verksamheterna och dess besökare.

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett centralt läge i östra delarna av Uddevalla, med gångavstånd till affärer, restauranger och övrig service.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering på området

Närservice:

I Uddevalla kan du botanisera i allt från de små unika specialboutiquerna till de stora kedjorna och du kan vila benen på trevliga restauranger och små mysiga fik. ca 1,5 mil nordväst om Uddevallas centrum ligger Torp, ett av Sveriges största köpcentrum med över 80 butiker. I stadskärnan finns också ett rikt kulturutbud med flera museer och teatrar. Uddevalla har nära till naturen och havet där ett vackert fjordlandskap inbjuder till bad- och båtliv. I öster finns stora naturområden av skogar.

Kommunikationer:

Det är lätt att ta sig fram i Uddevalla. Flera busslinjer täcker praktiskt taget hela tätorten. Det går också att flyga direkt till Bromma från Trollhättan-Vänersborgs flygplats, som ligger strax utanför Trollhättan. Restiden är ungefär en timma och det finns flera avgångar per dag. Det går smidigt att ta sig till storstäder som Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Till Göteborg finns en förbindelse i timman med buss eller tåg och till Oslo tar man sig enkelt med E6-Expressen som passerar flera gånger per dag


Övrig information

Övrigt:

Trevlig och renoverad kontorlokal på andra våning med egen entre och parkering utanför. Kontorsrum i varierande storlek från 1-3 personer, pentry och mötesrum.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ola Kraft

Ola Kraft

Ola.Kraft@hemso.se

0522 VISA NR 0522 791 52

Marknadsförs av Hemsö Fastighets AB
Box 24281, Linnégatan 2
10451 Stockholm
hemso.se
Västgötavägen 24B

Om Hemsö Fastighets AB

Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter. Verksamheten består i att hållbart äga, förvalta och utveckla samhällsfastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Hemsös vision är att vara den bästa fastighetsvärden för samhällsservice. Hemsö bedriver verksamhet i Sverige, Finland och Tyskland. Hyresgästerna utgörs till största del av stat, kommun och landsting, men även privata företag med skattefinansierad verksamhet. Genom vår storlek och stora geografiska närvaro har vi de bästa förutsättningarna att tillgodose våra hyresgästers förändrade behov över tid. Tredje AP-fonden är Hemsös huvudägare.

Fler annonser från denna annonsör