Kista
| Kista

Favorit Dela

Finlandsgatan 36

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    1 000 - 14 000 m²

  • Hyra:
Kista Bright är den perfekta platsen för dig som vill ta rygg på den digitala världens mest intressanta revolutionärer, i Nordens ledande ICT-område. Här kommer ert DNA att påverkas och digitaliseringen bli en än mer naturlig del av verksamheten, med allt vad det innebär för utveckling av nya produkter och tjänster. Här finns företagen, här finns hjärnorna och här finns forskningen. En arena för framtidens teknik - en miljö för framtidens idéer. Mitt i detta paradis för digitalisering kan vi erbjuda effektiva och flexibla kontor i det som tidigare var Microsofts hemvist, bara 350 meter från Akalla tunnelbanestation. Ett prisbelönt kontor som är helt anpassat för digitalisering och ett modernt arbetssätt. Lokalerna är topprenoverade med stora panoramafönster som skapar en ljus och trivsam rymd. Från den tredje våningen finns en fantastisk uteplats. Ytskikten håller en hög och modern standard så det är i princip bara att flytta in och fokusera på din verksamhet. Tillsammans med er kan vi skapa precis det kontor ni vill ha - självklart aktivitetsbaserat om ni önskar det. Och lika självklart energieffektivt och miljöcertifierat. Lokalen är uppdelad i fem våningsplan som alla omges av glaspartier som skapar ljus och rymd vilket ger en härlig kontorsmiljö att verka i. Den uppglasade entrén i markplan välkomnar personal och besökare in i en stor entrélounge med bemannad reception och där du också har tillgång till en mängd conciergetjänster. Här finns en generös extern mötesdel med konferens- och mötesrum i varierande storlekar med tillhörande ytor för paus. I markplan finns även en hörsal med 150 platser och en restaurang och café. Här finns även fullutrustat gym med bastu, pingis och yta för innebandy, fotboll etc. Gyminstruktör en gång per vecka. De övre våningsplanen utgörs av öppna kontorslandskap kring mittkärnor med mindre samtals- och mötesrum, serviceytor, kaffestationer och wc-grupper. Den öppna planlösningen skapar stor flexibilitet, där skrivbordplatser kan varieras med exempelvis projektytor och spontanmöten. I övrigt: o Miljöcertifiering - Greenbuilding och solceller o Parkeringsplatser i garage och utomhus o Cykelparkering o Bil- och cykelpool o Gemensam lastkaj.
  • Total yta

    14000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 000 14 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ekenäs 1


Omgivning

Omgivning/natur:

I Kista Bright finns både kontor och bostäder, i första hand bostadsrätter. Känslan är global, heterogen och stimulerande. Här är det tryggt att vistas, både under dag- och kvällstid. En plats där det är lätt att trivas redan idag. Och ännu mer i morgon, i takt med att vi omvandlar Finlandsgatan till en levande stadsgata. Kontor och bostäder mixas på ett modernt sätt. I gatuplan ryms butiker och restauranger med lokal tvist. En trygg och levande stadsdel med liv och rörelse från morgon till kväll. En plats där människor vill bo, arbeta, vistas och mötas. I anslutning till den grönskande stadsgatan kommer det att ligga ett stort och lockande torg, med ett myllrande folkliv. Kontorsbyggnaderna i kvarteret är moderna med en öppen famn utåt, tack vare service och restauranger i gatuplan. Inspirerande grannar I Kista Bright och Kista Science City i övrigt finns rader av ledande bolag inom ICT: Ericsson, Fujitsu, Philips, Epson, Cacharge, IBM, Tele2, Atea, Climeon, Philips Intertek och Samsung är bara några av de företag som ni kan inspireras och samarbeta med.

Närservice:

Det finns ett antal restauranger, gym, kemtvätt och annan service i kvarteret. I Kista Galleria finns Filmstaden Kista, O'Learys Kista Event Center med bland annat bowling och gocart samt 180 butiker och restauranger. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud med post, BVC, vårdcentral, tandläkare och mycket mer. Du når Kista Galleria med Kista Brights egen shuttlebuss eller bil på bara 5 minuter. I Kista Science City finns även ett brett utbud av företagsservice - hotell, long stay och Kistamässan som erbjuder ett komplett utbud konferensmöjligheter, från 8 till 1 100 personer. Dessutom - Fastpartner finns på plats med egen personal.

Kommunikationer:

Redan idag ligger Kista Bright i ett utmärkt kommunikationsläge. Kontoret ligger 350 meter från Akalla tunnelbanestation och det tar 20 minuter från T-Centralen. Det finns dessutom gott om cykelbanor i alla riktningar. Åker du bil har du närhet till både E4 och E18. Härifrån tar du dig med bil till Stockholm City och Arlanda på ca 20 minuter, Bromma Airport når du på bara 15 minuter. Till och från flygplatserna tar du dig även lätt med flygbuss. T-banan förlängs (2026) T-banan förlängs norrut till Barkarby station med tillgång till pendeltåg (2026) och till Nacka och Hagsätra söderut (2030). Stadsdelen blir tack vare det ännu mera tillgänglig för dig som åker kollektivt. Förbifart Stockholm (2030) Förbifart Stockholm kommer att gå från dagens E 4/E 20 i Kungens kurva i söder till Kista Bright och Häggvik norr om Stockholm. När den är klar kommer det att ta bara 15 minuter från Kungens kurva med bil eller buss. Avfarten från förbifarten kommer att ligga vid Kista Bright vilket gör stadsdelen till Kista Science Citys nya entré, både söder- och norrifrån.


Övrig information

Övrigt:

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Carl Sjöberg

Uthyrare

Carl Sjöberg

carl.sjoberg@fastpartner.se

08-4 VISA NR 08-4023482

Marknadsförs av Fastpartner AB
Box 55625, Sturegatan 38
10214 STOCKHOLM
fastpartner.se
Finlandsgatan 36

Om Fastpartner AB

FastPartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till FastPartner!

Fler annonser från denna annonsör