Ramnåsgatan 1

BORÅS
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

447 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Vill du lagra och förvara i ett centralt lager i markplan? Vi har lokalen för dig!

Stor och öppen yta med ljusinsläpp från fönster. Här har du lagret som ligger lättillgänligt i markplan med ett centralt läge! Kan det bli bättre? Önskar du lagra och förvara smidigt och centralt är detta lagerlokalen för dig och din verksamhet. Kontakta oss för mer info!

Övrig information

Övrigt:

En textilindustrifastighet som på ett varsamt vis har etableras till kontorshus. Fastigheten är pelarbyggd vilker möjliggör både öppen planlösning såväl som rums- eller kombinerade planlösningar. God logistik i fastigheten med lasthiss till samtliga våningsplan inlastning sker via lastkaj. Med tåg eller buss tar du dig enkelt hit och det är gångavstånd från centralstationen. Fastigheten är belägen med bra skyltläge vid Centralbron.

Ytor

  • Total yta:

    447 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belängen centralt med närhet till centrum och dess bekvämligheter. Ta en promenad över centralbron och du är mitt i city på bara 5 minuter. Vill man promenera naturskönt på lunchen, kan man göra detta vid Ramnasjön och dess park som finnes intill. I området finns all dess service som butiker, vårdcentral, skolor etc.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns vid fastigheten.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Med dess läge kan man snabbt ta sig ut på de stora lederna för att ta sig vidare via bil. Tar man sig över centralbron, kommer man direkt till resecentrum som erbjuder både tåg- och bussförbindelser. Ett jättebra läge för dig som pendlar.
Ramnåsgatan 1

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum