Skriv ut

Skapa PDF

Amalia Jönssons gata 25, Högsbo

västra frölunda

Vakant kontorslokal på Amalia Jönssons gata!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 230 m²
Tillträde: Efter överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

På Amalia Jönssons gata 25 har vi en kontorslokal om 230 kvm. Kontorslokalen är belägen en trappa upp och har en rumsindelad planlösning med pentry och toalett. Lokalens skick är mycket god och ger en ljus och fräsch känsla. ------------------------------------- English On Amalia Jönssons gata 25 we have an office space of 230 sqm. The office space is located upstairs and has a room layout with kitchen and toilet. The condition of the office is very good and gives a bright and fresh feeling.

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Rumsindelad - men går att anpassa efter Era krav och önskemål.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 230

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns i närområdet

Kommunikationer

Lokalen är belägen i ett redan företagsrikt område med ett stenkast från närservice och Hammarskjöldsleden som leder vidare ut på Söderleden

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Amalia Jönssons gata 25
Sökhjälp