Amalia Jönssons gata 25

Högsbo , Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

230 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Vakant kontorslokal på Amalia Jönssons gata!

På Amalia Jönssons gata 25 har vi en kontorslokal om 230 kvm. Kontorslokalen är belägen en trappa upp och har en rumsindelad planlösning med pentry och toalett.
Lokalens skick är mycket god och ger en ljus och fräsch känsla.

-------------------------------------

English

On Amalia Jönssons gata 25 we have an office space of 230 sqm. The office space is located upstairs and has a room layout with kitchen and toilet.
The condition of the office is very good and gives a bright and fresh feeling.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    230 m2

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Rumsindelad - men går att anpassa efter Era krav och önskemål.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i närområdet

Kommunikationer

Lokalen är belägen i ett redan företagsrikt område med ett stenkast från närservice och Hammarskjöldsleden som leder vidare ut på Söderleden
Amalia Jönssons gata 25

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner