Skriv ut

Skapa PDF

Bilgatan 20, Rollsbo

kungälv

Lager/verksamhetslokal i markplan med tillhörande kontor!

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 358 - 728 m²
Karta

Information

Beskrivning

En lager/verksamhetslokal i markplan med tillhörande kontor finns nu att hyra i industriområdet i Rollsbo. Lager/verksamhets lokal avser 358 kvm med tillhörande hög port, samt kontor om 370 kvm som man kan hyra till om det önskas. Fastigheten är inhägnad med grind som låses vid klockan 18:00, på framsidan finns ett stort antal fria parkeringsplatser att nyttja. Välkommen till oss för bokning av visning och ytterligare information!

Teknisk information

Lokalen kan nås via

Bra kommunikationer och gott om parkering på fastigheten.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 370 370
Övrigt 358 358

Omgivning

Omgivning/natur

I Rollsbo har du möjlighet att arbeta i en av Göteborgsregionens absolut mest expansiva miljöer! Endast tjugo minuters resväg från Göteborg erbjuder Rollsbo Företagscentrum en kreativ och expansiv arbetsmiljö med 350 företag som närmaste grannar.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Bilgatan 20
Sökhjälp