Skriv ut

Skapa PDF

Bilgatan 20, Rollsbo

kungälv

Nu finns det ledigt kontor i en modern fastighet, med möjlighet till lokalanpassning efter önskemål!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 100 - 1 500 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ett trevlig kontor i Rollsbo är nu ledigt! Det finns möjlighet till att göra lokalanpassningar efter behov och storlek. Balkong och hiss finns tillgängligt i fastigheten. Fastigheten är inhägnad med grind som låses vid klockan 18:00, på framsidan finns ett stort antal fria parkeringsplatser att nyttja. Välkommen till oss för bokning av visning och ytterligare information!

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Bra kommunikationer och gott om parkering på fastigheten.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100 1 500

Omgivning

Omgivning/natur

I Rollsbo har du möjlighet att arbeta i en av Göteborgsregionens absolut mest expansiva miljöer! Endast tjugo minuters resväg från Göteborg erbjuder Rollsbo Företagscentrum en kreativ och expansiv arbetsmiljö med 350 företag som närmaste grannar.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Bilgatan 20
Sökhjälp