Skriv ut

Skapa PDF

Bilgatan 20, Rollsbo

kungälv

Ett kontor på 573 kvm finns nu tillgänglig i Rollsbo!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 573 - 573 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ett trevlig kontor i Rollsbo om 573 kvm. Det finns möjlighet till att göra lokalanpassningar efter behov. Fastigheten är inhägnad med grind som låses vid klockan 18:00, på framsidan finns ett stort antal fria parkeringsplatser att nyttja. Se gärna planlösningen i pdf format. Välkommen till oss för bokning av visning och ytterligare information!

Teknisk information

Lokalen kan nås via

Lätt tillgänglig både via kollektivtrafik och bil

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 573 573

Omgivning

Omgivning/natur

I Rollsbo har du möjlighet att arbeta i en av Göteborgsregionens absolut mest expansiva miljöer! Endast tjugo minuters resväg från Göteborg erbjuder Rollsbo Företagscentrum en kreativ och expansiv arbetsmiljö med 350 företag som närmaste grannar.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns parkeringsplatser utanför fastigheten att nyttja.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Dokument

Bilgatan 20
Sökhjälp