Skriv ut

Skapa PDF

Bilgatan 20, Rollsbo

kungälv

Verksamhetslokal/lager 264 kvm nu tillgänglig i Rollsbo.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad
Storlek: 264 - 264 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu är finns en verksamhetslokal/lager tillgänglig med en stor tillhörande port. Det finns möjligheter att hyra till kontor om intresset finns. Fastigheten är inhägnad med grind som låses vid klockan 18:00, på framsidan finns ett stort antal fria parkeringsplatser att nyttja. Välkommen till oss för bokning av visning och ytterligare information!

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 264 264

Omgivning

Omgivning/natur

I Rollsbo har du möjlighet att arbeta i en av Göteborgsregionens absolut mest expansiva miljöer! Endast tjugo minuters resväg från Göteborg erbjuder Rollsbo Företagscentrum en kreativ och expansiv arbetsmiljö med 350 företag som närmaste grannar.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Bilgatan 20
Sökhjälp