Stengodsvägen 133

Oxie
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

224 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Generös lokalyta med smart planlösning som öppnar upp för många olika tänkbara verksamheter. Lokalytan kan utökas om så önskas.

Stor lokal på ca 224 kvm med stora möjligheter för hyresgästen att påverka dess utformning. Lokalen har fönster ut mot torget och har tidigare inrymt ett apotek som numera ligger ut mot parkeringen. Lokalen har separat port för varumottagning med praktist parkering för speditör precis utanför. Tillsammans med stort personalutrymme, omklädningsrum och kök öppnar lokalens utformning upp för många olika typer av affärsmöjligheter -butik eller kontor. Lokalen skulle även kunna fungera som nån form av föreningslokal. Ytterligare 100kvm lokalyta går att hyra i direkt anslutning till lokalen. Önskas större skyltfönster ut mot torget går det med all sannolikhet att förändra efter önskemål. Endast fantasin sätter gränser för vad som går att göra med lokalen.

Ytor

  • Total yta:

    224 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Oxievång 2, 3, 6, Malmö

Byggår:

1980

Renoveringsår:

2008

Planlösning:

Öppen planlösning med goda möjligheter för kommande hyresgäst att påverka utformningen av lokalen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Företag i närheten: Coop, Apoteket, Fitness24seven m.fl.

Närservice:

All tänkbar service i lokalens närhet - I och runt Oxie-centrum finner du flera stora och mindre butiker. Allmännyttig service såsom bibliotek och apotek mm finns också i området nära lokalen. I Oxie-centrum finns även ett par välrenommerade matställen.

Kommunikationer

Bara ett ordentligt stenkast bort från Oxie-centrum ligger tågstationen som på 15 minuter tar dig till Malmö. Likväl är resan från Malmö till Oxie densamma. E65:an som tar dig till Oxie, snabbt och enkelt från både Malmö och Svedala, gör Oxie till en förträfflig handelsplats geografiskt. Goda bussförbindelser till och från de mindre orterna runt Oxie ökar också Oxie-centrums attraktionskraft.
Stengodsvägen 133