Skriv ut

Skapa PDF

Fabriksvägen 2, Solna

solna

Behöver du hyra förråd i Solna? Vi på Haga Fastighetsutveckling erbjuder förråd i olika storlekar stora som små. PRIS: 990 SEK / MÅNAD EX MOMS.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Hyra: 165 kr/m²/år. Exempelhyra: 6 kvm kostar 990 kr/mån ex moms
Storlek: 6 - 10 m²
Tillträde: 2019-01-29 Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Haga Fastighetsutveckling erbjuder: Förråd till företag och privatpersoner. Du kan hyra bara ett förråd eller kombinera förråd och kontor för 1 månad eller längre tid. El kan går att ordna mot ersättning.

Utförande

Byggår

1978

Renoveringsår

2019

Antal rum

1, anpassningsbart

Planlösning

BV och källare.

Teknisk information

Uppvärmning

ingår i hyran

Ventilation

JA

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 6 10 165

Ekonomi

Hyra

165 kr/m²/år. Exempelhyra: 6 kvm kostar 990 kr/mån ex moms

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja, 800 Kr/månad.

Närservice

Närområdet kring lokalen erbjuder ett stort utbud av service; matbutiker, bank, post och restauranger och träningsmöjligheter. Hagaparken och Ulriksdalsparken är vackra naturområden alldeles runt hörnet som är utmärkta utflyktsmål för joggingrunda och picknick i det gröna.

Kommunikationer

Solna ligger mycket lämpligt längs E4:an och man når lokalen med bil på 7 minuter från Stockholm. Den ligger nära E18 och det är enkelt att ta sig till Bromma, Arlanda och till Stockholms kringfartsleder och Stockholm city. Det finns ett flertal bussar och pendeltåg som snabbt tar dig in till Stockholm city. Pendeltågsstationen i Solna är ungefär 10 minuter från lokalen. Tåget tar ca 10 minuter in till Stockholm City.

Skyltläge

Ja i entrén

Vägbeskrivning

Kommunikation: Solna ligger lämpligt längs E:4an och man når lokalen med bil på 7 min från Stockholm. Den ligger nära E:18 och det är enkelt att ta sig till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och Stockholm City. Det finns ett flertal bussar och pendeltåg som tar dig snabbt in till Stockholm City. Pendeltågsstationen ligger 10 min från lokalen. Tåget tar ca 10 min in till Stockholm Central.

Övrig information

Övrigt

Du har tillgång till ditt förråd dygnet rum.

Fabriksvägen 2
Sökhjälp