Skriv ut

Skapa PDF

Vattholmavägen 10, Kapellgärdet

uppsala

BUTIK/KONTOR UNDER UPPFÖRANDE.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: 1 800 kr/m²/år. Det är en kallhyra och värme, vatten, el, och moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 106 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokal lämpad för butik/kontor under uppförande. Beräknad inflytt hösten 2019. Lokalen kommer ha skyltfönster i två väderstreck och entré ut mot Vattholmavägen. Härifrån tar du dig lätt ner på stan med fina gång- och cykelvägar men även snabbt med bil till E4:ans påfarter.

Utförande

Planlösning

Lokal om 106 kvm underuppbyggnad med fönster och entré ut mot Gamla Uppsalagatan samt fönster in mot gården. Den kommer vara färdigställd med målade väggar, golv, basbelysning, HWC och pentry.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 106 1 800

Ekonomi

Hyra

1 800 kr/m²/år. Det är en kallhyra och värme, vatten, el, och moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalerna ligger på Kapellgärdet/Kvarngärdet som är ett område där det under de senaste 10 åren expanderat mycket. Många nya bostäder och mycket folk i rörelse. Det är fina gång- och cykelvägar in till centrum och även till naturområdet Röbo.

Företag i närheten

Nära till både Heidenstams torg med Ica, pizzeria, frisör mm och Kvarnengallerian som erbjuder ett generöst utbud av service. In till city tar man sig med cykel på 5-10 minuter.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer då Uppsala buss trafikerar Vattholmavägen samt endast 5 minuter med cykel till Resecentrum. E4:ans påfart ligger endast några minuter bort.

Vattholmavägen 10
Sökhjälp