Marielund
| Umeå

Favorit Dela

Mariehemsvägen 6

Vi erbjuder en ljus och trevlig kontorslokal i vår företagspark på Marielund med strategiskt läge.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  455 m²

 • Hyra:
Lokalen är i dag indelad i flera kontorsrum runt en större samvaroyta som har plats för både lunch och stormöten. Här sitter ni på en egen våning i ett av husen, och möjlighet finns att teckna avtal med bemannad reception i fastighetens gemensamma entré. Företagsparken inhyser företag inom elteknik, laboratorieanalyser, installation med mera. I närområdet finns matvarubutik, gym och frisersalong.
 • Total yta

  455 m2


Utförande

Våningsplan:

1

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

Lokalen ligger på våning 1 och har i dag 18 kontorsrum i modernt utförande av varierande storlek, varav några är lämpliga som konferensrum eller för samtal. I mitten finns en stor öppen yta med plats för lunch, stormöten eller kundträffar. Pentry och flera wc finns, fiber och komfortkyla är draget till lokalen. Möjlighet till anpassning finns.


Teknisk information

Hiss:

Ja

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

BA

Balticgruppen AB

lokaler@balticgruppen.se

090- VISA NR 090-71 72 00

Marknadsförs av Balticgruppen AB
Kungsgatan 55
90109 Umeå
balticgruppen.se
Mariehemsvägen 6

Om Balticgruppen AB

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare, driven av kärlek till Umeå. Vi utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter för hela samhället om idag totalt ca 330 000 m² i Umeå. Vi kan erbjuda en stor bredd av lokaler, t ex kontor, galleria, handel, landstingslokaler, skolor, idrottsanläggningar, gym, livsmedelsbutiker, bank, mm. Vi brinner för det bästa Umeå och vår vision är ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Välkommen att läsa mer om oss på www.balticgruppen.se

Fler annonser från denna annonsör