Skriv ut

Skapa PDF

Södra Järnvägsgatan 4A

växjö

Stilren arbetsplats i World Trade Center.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 225 m²
Karta

Information

Beskrivning

Attraktiv arbetsplats i Växjös mest spännande kontorsbyggnad, World Trade Center. Här sitter man på sjunde våningen med en härlig vy över City. Här kan man välja mellan renodlade moderna kontorsrum eller öppna arbetsplatser. Möjlighet finns att slå ihop med närliggande lokal om man önskar en yta på ca 400 kvm. Planritningen är ett exempel på hur lokalen ser ut idag och viss avvikelse kan förekomma. Vi på Castellum anpassar alla våra lediga lokaler i Växjö enligt hyresgästens önskemål både när det gäller ytskikt, inredning och planlösning.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

7

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 225

Omgivning

Omgivning/natur

I Växjö city verkar man mitt i stadens puls med restauranger, caféer, affärer och kulturställen precis utanför dörren. Här har vi på Castellum ett flertal fastigheter i varierande storlek och profilering, allt från våra vackra sekelskifteshus i kvarter Gripen till vårt moderna World Trade Center precis vid stationsområdet. På Storgatan och Kungsgatan finns en mängd butiker och förrättningar och här har vi trevliga lokaler med härligt ljusinsläpp. I kvarter Tullen på Storgatan/Västergatan förädlar vi vår centralt belägna fastighet och bygger en ny gårdsbyggnad med moderna arbetsplatser och kreativa lokaler. Växjö är känt för sitt breda utbud och förutom biografer, konserthus, konsthall, museer och stort bibliotek är man nära naturen. Linnéparken och Strandbjörket är stadens gröna oas och ligger vid vackra Växjösjön. Vill du ha en pulserande arbetsplats med innerstadens stora utbud utanför dörren är våra citylägen idealiska alternativ.

Parkeringsmöjligheter/garage

P-platser finns att hyra via Växjö Kommun.

Övrig information

Övrigt

Välkommen till en arbetsplats i World Trade Center som tar konceptet kontorshotell till en helt ny nivå, Business Center. Huset är beläget precis vid stationsområdet och genomsyras av moderna, ljusa och inbjudande ytor. Här har man möjlighet att profilera sig gentemot sina kunder och även marknadsföra sitt eget varumärke på bästa möjliga sätt. Business Center erbjuder bland annat tillgång till bemannad receptionsservice, gemensamma konferens- och mötesrum, härlig takterrass och café med cateringtjänster. Här kan man välja mellan renodlade moderna kontorsrum eller flexplatser för den som endast är i behov av en arbetsplats. I källarplan finns garage och högst upp på 9:e våningen ligger takterrassen där man har en fantastisk vy över hela Växjö. Business Center är en perfekt lösning för det mindre företaget som vill ha service utöver det vanliga. I inspirerande och attraktiva miljöer har man möjlighet att nätverka och få ett värdefullt utbyte med andra företag. Att vara hyresgäst hos World Trade Center i Växjö innebär även en helt unik möjlighet att kunna arbeta på ett annat World Trade Center i en annan stad.

Södra Järnvägsgatan 4A
Sökhjälp