skogås
| Skogås

Favorit Dela

Lagervägen 36

Tomten är asfalterad med stängsel runt, två grindar. Framdragen El 25A och det går antagligen att öka. Gamal brun finns på tomten.

  • Kategori:

    Industritomt

  • Pris:

    5 000 000 kr. Tomten är endast till försäljning. Ej uthyrning.

  • Tomtarea:

    1 446 m²

Det finns 25A och det går antagligen att öka . Det finns en vattenbrunn men vet ej status på den efter vi sprängt tomten. Avlopp finns ej i dagsläget. Det håller på att upprättas detaljplan samt kommunalt VA inom snar framtid. Byggnad behövs ej pålas. Då det endast är 1-1,5 m ner till fast berg och uppfyllt med jungfruligt krossmaterial. Fastighetsbeteckning är Gräsvreten 1:46 Huddinge kommun.

Ekonomi

Pris:

5 000 000 kr. Tomten är endast till försäljning. Ej uthyrning.


Utförande

VA:

Ja

El:

Ja


Övrig information

Planbestämmelser:

Ingen detaljplan

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

JS

Johan Swedérus

johan@newproperty.se

0708 VISA NR 0708 268656

Marknadsförs av New Property AB
Sibyllegatan 17
11442 Stockholm
newproperty.se
Lagervägen 36

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör