Formvägen 16

UMEÅ
Spara Dela
Spara Dela
Yta

372 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Trevlig kontorslokal med öppen planlösning

Trevlig kontorlokal med öppna och ljusa ytor. Här finns såväl kontorsrum som öppna kontorslandskap. Lokalerna ligger på trevligt område med närhet till det mesta som Ersboda och Mariedal har att erbjuda. För ytterligare information, kontakta Niklas Brander.

Ytor

  • Total yta:

    372 m2

Utförande

Planlösning:

Öppen planlösning med öppna kontorslandskap, kontorsrum, konferensdel och rymliga personalutrymmen.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.

Närservice:

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butiken stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.
Formvägen 16