Domnarvsgatan 27

Spånga
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Lager i kommunikationsnära läge

Välkommen till detta lager med tillhörande kontor. En trappa upp finns detta fräscha lager om 1400 kvm. In- och utlastning sker via lastkaj och lasthiss vilket gör det enkelt för logistikflöden. Lokalen har en bärigheten på 400kg/kvm. Planlösningen är öppen och kan anpassas efter era behov. Kontorsdelen med konferensrum och pentry har fina ytskikt. Lokalen kan med fördel också användas som showroom. Takhöjden om 3,5 m och ljusinsläppet skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Det är ett utmärkt läge att etablera sig här med närheten till de stora lederna E18, E4 och den kommande leden ”Förbifart Stockholm”.

Övrig information

Övrigt:

En tidstypisk fastighet som består av två, i vinkel, sammanbyggda huskroppar med tegelfasad. Användningsområdet är idag som produktion, lager och kontor.

Ytor

  • Total yta:

    1400 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Lager i kommunikationsnära läge.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby. Området blandas upp med både handel, kontor och klassiska industrifastigheter. Service hittar du på gångavstånd till Spånga Centrum och Hjulsta samt med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. Runt omkring finns även trevliga grönområden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det parkeringsplatser att hyra. För mer information kontakta din biträdande förvaltare.

Kommunikationer

Spånga pendeltågsstation ligger cirka tio minuters promenad bort. Med pendeln är du sedan inne i city på en kvart. Närmaste tunnelbana hittar du i Hjulsta Centrum. Flera bussar går genom området och tar dig snabbt och enkelt till och från de olika knutpunkterna. Med bil har du bra parkeringsmöjligheter och E18 alldeles i närheten, samt att du med Bergslagsvägen lätt når E4:an. Området kommer att få ett ännu mer attraktivt läge efter att Förbifart Stockholm blir verklighet.
Domnarvsgatan 27

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum