Exteriör
Domnarvsgatan 27 - Kontor
Lager/Logistik
Domnarvsgatan 27 - Kontor
Lager/Logistik

Spånga

Favorit Dela

Domnarvsgatan 27

Lager i kommunikationsnära läge.

Beskrivning

Välkommen till detta lager med tillhörande kontor. En trappa upp finns detta fräscha lager om 1400 kvm. In- och utlastning sker via lastkaj och lasthiss vilket gör det enkelt för logistikflöden. Planlösningen är öppen och kan anpassas efter era behov. Kontorsdelen med konferensrum och pentry har fina ytskikt. Lokalen kan med fördel också användas som showroom. Takhöjden och ljusinsläppet skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Det är ett utmärkt läge att etablera sig här med närheten till de stora lederna E18, E4 och den kommande leden ”Förbifart Stockholm”.
  • Total yta

    1400 m2


Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Lager i kommunikationsnära läge.


Omgivning

Omgivning/natur:

Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby. Området blandas upp med både handel, kontor och klassiska industrifastigheter. Service hittar du på gångavstånd till Spånga Centrum och Hjulsta samt med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. Runt omkring finns även trevliga grönområden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det parkeringsplatser att hyra. För mer information kontakta din biträdande förvaltare.

Kommunikationer:

Spånga pendeltågsstation ligger cirka tio minuters promenad bort. Med pendeln är du sedan inne i city på en kvart. Närmaste tunnelbana hittar du i Hjulsta Centrum. Flera bussar går genom området och tar dig snabbt och enkelt till och från de olika knutpunkterna. Med bil har du bra parkeringsmöjligheter och E18 alldeles i närheten, samt att du med Bergslagsvägen lätt når E4:an. Området kommer att få ett ännu mer attraktivt läge efter att Förbifart Stockholm blir verklighet.


Övrig information

Övrigt:

En tidstypisk fastighet som består av två, i vinkel, sammanbyggda huskroppar med tegelfasad. Användningsområdet är idag som produktion, lager och kontor.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Adolfsson

Jennifer Adolfsson

jennifer.adolfsson@castellum.se

+468 VISA NR +4686023333

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Domnarvsgatan 27

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör