Skriv ut

Skapa PDF

Anderstorpsvägen 20-22

solna

Egen byggnad i attraktivt läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 3 026 m²
Karta

Information

Beskrivning

Denna byggnad har ett utmärkt skyltläge i ett kommunikationsnära område. De fräscha och ljusa ytorna i lokalerna skapar en trevlig arbetsmiljö. Här har ni som hyresgäst möjlighet att påverka utformningen av era kontorsytor. Om ni önskar ett öppet och aktivitetsbaserat kontor eller om ni vill ha enskilda kontor med trevliga gemensamma ytor så är det möjligt att skapa det här. Med två entréer har ni möjlighet att få en separat entré för besökare och en för personalen. I en av entréerna kan man ha en central reception för hela byggnaden om så önskas. Det finns hissar som betjänar alla våningsplan och högst upp finns en takterrass, ett perfekt ställe att njuta av sin lunch eller ta en kaffe med kollegorna.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 3 026

Omgivning

Omgivning/natur

Den här lokalen ligger mitt i Huvudsta i Solna. Här blandas bostäder med kontorsbyggnader samt grönområden med historiska byggnader. Tvärs över gatan ligger Huvudsta Centrum, ett nyligen renoverat tvåplanscentrum med inomhustorg som erbjuder restauranger, café, apotek, ca 20 butiker, gym, bankomat och post. På några minuter kommer du ned till Mälaren och det populära promenadstråket. Där finner du även Huvudsta gård och Huvudsta gamla slotts trevligt miljöer. Vid Pampas Marina kan du äta en trevlig lunch.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det garageplatser att hyra. Är du intresserad kontakta din biträdande förvaltare på Castellum.

Kommunikationer

Till denna fastighet åker du enkelt med tunnelbanans blå linje till Huvudsta Station. Därifrån är det en promenad om ca 5 minuter. Det går även bra att ta buss från Solna Centrum som stannar precis utanför fastigheten. Med bil är det cirka 5 minuter till Solna centrum. Till Stockholms city cirka 10 minuter med bil och Arlanda samt Bromma flygplats är det 30 respektive 10 minuter avstånd.

Övrig information

Övrigt

Ta en lunchpromenad i ett naturskönt område eller uträtta dina ärenden i Huvudsta centrum. Fastigheten som är belägen med en kort promenad ner till Ulvsundasjön ligger även granne med Huvdusta centrum. Byggnaden inrymmer till största del kontorslokaler men i markplan även butiker.

Dokument

Anderstorpsvägen 20-22
Sökhjälp