Stockholm
| Kista

Favorit Dela

Borgarfjordsgatan 18

Volt Kista: vackra, ljusa och flexibla kontor mitt i expansiva Kista.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking, Övrigt

 • Tillträde:

  Enl ök

 • Storlek:

  292 - 10 000 m²

 • Hyra:
Volt Kista består av flera delar, med en central huskropp och tre flyglar. Uppförd 2001 och till stora delar i glas, fullkomligt badar den i ljus var du än befinner dig. Dessutom ovanligt flexibel, då du kan hyra kontor from 292 kvm upp till 10 000 kvm. Du och dina kunder/ personal, välkomnas in i en vacker, centralt belägen ljusgård med en nyrenoverad reception med café,och med 6 st konferensrum i olika storlekar. Härifrån tar du interntrapporna eller hissen vidare upp till någon av de tre flyglarna och våningarna 3- 5. Klicka på länken 3D- VISNING nedan för inspiration kring tänkbara planlösningar, materialval, färger och inredning. Lokalerna är i befintligt utförande till stora delar som rumslösning, men när vi vet hur du vill ha just din lokal avseende planlösning, ytskikt o.s.v. blir den efter anpassningarna den ljusa, toppmoderna och representativa lokal som du och ditt företag kan verka, trivas och utvecklas i. Och med sitt centrala läge mitt i Kista är skyltläget mot såväl Borgarfjordsgatan som Kista Alléväg utmärkt. Välkommen på visning!
 • Total yta

  10000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 292 10 000
 • Ytbeskrivning

  Då flexibiliteten är synnerligen god är det möjligt att hyra lokaler i ett spann från 292 kvm, 400 kvm, 5-600 kvm och uppåt i olika varianter, till hela fastigheten om ca. 10 000 kvm. Klicka på länken LOKALVÄLJAREN nere bland länkar, och du får en god bild över några de kombinationer som kan erbjudas. Där hittar du också info om ca. kostnad per arbetsplats/månad i anpassat utförande.

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Reykjavik 1

Byggår:

2001

Våningsplan:

6

Planlösning:

Lokalerna är idag en kombination av rumslösning och öppen planlösning men kan naturligtvis anpassas till att t.e.x arbeta aktivitetsbaserat, för att på så sätt skapa en så yteffektiv lokal som möjligt. Ytskikt, inredning o.s.v. görs i dialog, så att den efter anpassningarna blir perfekt för er; en ljus toppmodern och representativ lokal som du och ditt företag kan verka, trivas och utvecklas i.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Volt Kista ligger helt centralt mitt i Kista, och är därmed lätt nåbar både med bil, T-bana, bussar och pendeltåg.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Närmsta granne i norr ligger den lilla men trevliga Kista Gård Park.

Företag i närheten:

I Kista verkar ca 70 000 personer i något av de 10 000 företag som finns där. Merparten återfinns inom IT- och telekombranscherna och här finns företag som IBM, Microsoft, Intel, Ericsson, T ele2 m. fl. Men även advokat- och patentbyråer, revisionsfirmor, reklamföretag och bemanningsbolag är välrepresenterade i Kista. Dessutom har både KTH och Stockholms universitet filialer för utbildning och forskning här.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ja, garage i fastigheten och p-platser utomhus

Närservice:

Volt Kista ligger ca 200 meter från Kista Galleria som är en av Sveriges största och modernaste handelsplatser med runt 18 miljoner besökare årligen. Här finns ett rikt service- och nöjesutbud i form av 180 butiker och restauranger, biografer, bowling, gokart, tunnelbana, BVC, vårdcentral, tandläkare m.m. I fastigheten finns även en restaurang som under hösten öppnar i ny regi. Kistamässan ligger några kvarter bort vid Victoria Tower och med Scandics nya hotell som erbjuder möjligheter till möten och konferenser

Kommunikationer:

- Bil - Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter. Förbifart Stockholm kommer när den är klar om några år att ha en anslutning i Akalla vid Hanstavägen, som i sin tur leder rakt ner till fastigheten. - T-bana - Till Kista t-banestation är det cirka 3 minuters promenad och till T-centralen tar resan cirka 15 minuter. Norrut kommer linjen att förlängas och kopplas ihop med Barkarby Station. - Pendeltåg - Helenelunds station nås med cirka 15 minuters promenad. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller 24 minuter till Arlanda. - Buss - Kista nås med ett femtontal olika busslinjer från bland annat Bromma, Vällingby, Spånga, Sollentuna, Jakobsberg, Upplands Väsby Åkersberga, Norrtälje, Vallentuna och Enköping. -Tvärbanan norrgående är under utveckling och en station invid Kista Galleria är planerad till 2021, då man därmed får access via spårväg till bl.a Bromma flygplats.

Skyltläge:

Ja

Vägbeskrivning:

Volt Kista ligger centralt i Kista längs med Borgarfjordsgatan och Hanstavägen. Från E4 norrgående tar man av in på E18 västerut vid trafikplats Kista och tar sedan av in på Hanstavägen för att därefter svänga in på Kistavägen i rondellen. Efter denna kommer Isafjordsgatan som en tvärgata vid trafikljus, där tar man till vänster och sedan följer till nästa tvärgata som är Borgarfjordsgatan, då man tar till vänster. Fastigheten ligger sedan på nr. 18, höger sida.


Övrig information

Övrigt:

Lokalerna är lämpliga inte bara som kontor, utan även för företag som har behov av labb- eller lättare produktion som en del av sin verksamhet. Utbildningsverksamhet kan också vara en passande verksamhet.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MG

Uthyrning

Markus Gahnfelt

mg@nordika.se

0739 VISA NR 0739-808041

Marknadsförs av Nordika Förvaltning AB, c/o Nordika Fastigheter AB
Norrlandsgatan 20 3tr
11143 Stockholm
nordika.se
Borgarfjordsgatan 18