Arendals Skans 23

Arendal , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 212 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Mitt i Arendals kontorshub, nära restaurang, parkering och kollektivtrafik ligger denna trevliga runsindelade kontorslokal.

Mitt i Arendals kontorshub, nära restaurang, parkering och kollektivtrafik ligger denna trevliga runsindelade kontorslokal. Perfekt för er som vill ha en flexibel lokal mitt i Sveriges, och Nordens, logistikcentrum. Lokalen är byggd som ett stort E med konferensrum och öppna kontorslandskap tillsammans med två pentrys och flera mindre rum längs med lokalens huvudkorridor. I lokalens tre ben ligger mindre kontorsrum och öppna ytor som passar utmärkt för kreativa miljöer och pausytor med loungemöbler och flexibla arbetsplatser. Dess unika planlösning gör kontorslokalen väldigt flexibel då rummen enkelt kan nyttjas till såväl konferensrum, som öppna kontorslandskap. Flera av väggarna är dessutom enkla av flytta på eller ta bort vid eventuellt behov. Utanför lokalen ligger en av två större parkeringsytor i Arendal som säkerställer att både besökare och anställda alltid hittar parkeringsplats. I närheten finns också Arendals största restaurang, som tar emot över 800 sittande lunch dagligen. Ett kort promenad från kontoret når ni det vackra grönområdet som går som en kil ut i havet. Här finns flera promenad- och joggningstråk och en småbåtshamn och brygga med sittplatser för en lunch i solen. I Arendal hamnar ert företag mitt i Göteborgs logistik- och industricentrum. Här sitter företag som Volvo, SSAB, och DFDS. Tre minuter bort ligger Skandinaviens största hamn, Göteborgs Hamn, som står för cirka 30 procent av Sveriges totala utrikeshandel. Nära Arendal finns också teknik- och utvecklingsområdet Lindholmen Sience Park som huserar några av världens främsta forskare inom logistikfältet.

Ytor

  • Total yta:

    1212 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Arendal 764:720

Byggår:

1963

Våningsplan:

2

Dokument

Arendals Skans 23

Om Platzer Fastigheter AB

Hej, det är vi som är Platzer! Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Platzer Fastigheter AB

Kämpegatan 7

401 23 GÖTEBORG

www.platzer.se

Fler annonser från Platzer Fastigheter AB