Centrum | Göteborg

Favorit Dela

Masthuggstorget 3

Modern kontorslokal med stor terrass på Masthugget.

Beskrivning

Modern kontorslokal med stor terrass på Masthugget. Fin kontorslokal på Masthugget med öppet landskap, konferensrum samt ett par kontorsrum. Lokalen är flexibel och anpassas efter Er verksamhet. Kontoret har ett fint pentry beläget i mitten av lokalen samt en mycket uppskattad terrass som bjuder på sol året runt. Lokalen går att slå ihop med intilliggande lokal om 699 kvm och total yta blir då 3219 kvm i ett helt våningsplan. Vid Masthuggstorget har du allt du behöver för en smidig vardag. Inom ett par meter finner du gym, matvarubutik, vårdcentral och restauranger. I området finns även härliga butiker med allt från vintage till marimekko. En bit längre upp på gatan ligger Linnégatan med sitt sprudlande folkliv, uteserveringar och gediget kulturarv. Flera spårvagns- och busslinjer passerar Masthuggstorget, ca 100 meter från fastigheten. Järntorget som är en central knutpunkt för kollektivtrafik ligger några hundra meter från fastigheten. Välkomna på visning!
  • Total yta

    3219 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 2 520 3 219

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stigberget 34:12

Byggår:

1967

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Masthugget ligger centralt vid Göta Älv, mitt emellan stadsdelarna Majorna och Linné, med ett rikt utbud av caféer, restauranger och nöjen, där MasthuggsTeatern ligger närmast till hands. Klassiska Bengans Skivbutik ligger en bit bort på Stigberget. Masthugget har en blandad bebyggelse med såväl funkis- som landshövdingehus och Masthuggstorget ligger nära till hands för en kort promenad på lunchen. Masthuggskyrkan vetter mot hamninloppet och är en välkänd siluett från hamninloppet och Norra Älvstranden på Hisingen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns 150 parkeringsplatser i ett varmgarage samt flertalet möjligheter för kortare parkering i närområdet.

Närservice:

I fastigheten finns apotek, Hemköp och kiosk. Nere på torget och utmed Första Långgatan finns ett flertal restauranger med mat från hela världen. I närheten ligger också gym, vårdcentral och hotell. På de andra Långgatorna och deras parallellgator finns utbudet som den urbana göteborgaren söker med industrilokaler i tegel omgjorda till restauranger med hemtrevliga uteserveringar.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger nära både Masthuggstorget och Järntorget med flera avgångar av spårvagnar, expressbussar och lokalbussar.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Johanna Käck

Johanna Käck

johanna.kack@platzer.se

031- VISA NR 031-62 53 18

0702 VISA NR 0702-41 07 16

Marknadsförs av Platzer Fastigheter AB
platzer.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Masthuggstorget 3