Skriv ut

Skapa PDF

Office One, Arlanda

arlanda

Kontor med bästa flygplatsläge på Stockholm Arlanda Airport.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 210 - 3 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Office One – kontor med bästa flygplatsläge på Stockholm Arlanda Airport. Office One ligger precis intill SkyCity och endast ett par minuter från terminalerna och flygplatsens andra kommunikationer. Med ett kontor här jobbar du nära både Stockholm och Uppsala. Dessutom kommer du närmare kunder och affärspartners i resten av Sverige och övriga världen. Office One inrymmer 15 000 kvadratmeter kontorsyta fördelad på tio våningsplan. Här får du möjligheten att skapa en unik mötesplats utifrån dina behov. Oavsett vilka förutsättningar du har kan vi erbjuda flexibla lösningar som passar dig och ditt företag.

Utförande

Byggår

2018

Planlösning

Huset är projekterat för öppen planlösning i kombination med mötesrum.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft samt kyla

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 210 3 000

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns att hyra i närområdet.

Närservice

Office One ligger precis intill SkyCity och terminalerna, vilket innebär att du har apotek, vårdcentral, banker, kemtvätt och annan service inom räckhåll.

Kommunikationer

Till Stockholm tar det bara 20 minuter med Arlanda Express. Lika kort tid tar pendeltåget till Uppsala. Närliggande orter når du snabbt och smidigt med bil, pendeltåg och buss. Även Flygbussarna är ett alternativ för många av flygplatsens anställda. Det finns bland annat linjer till Bromma och Liljeholmen. På bekvämt pendlingsavstånd finns även orter som Enköping, Västerås och Gävle, som SJ trafikerar med sina regionaltåg. Till London flyger du på två och en halv timme, Amsterdam ligger endast två timmar bort och till Oslo tar det bara 55 minuter.

Skyltläge

Möjlighet till skylt på fasaden.

Övrig information

Övrigt

En av Nordens ledande aktörer inom coworking, United Spaces, kommer att etablera sig i Office One våren 2019, med möjlighet att erbjuda både flexibla kontorslösningar och mötesrum.

Dokument

Länkar

Office One
Sökhjälp