Arlanda
| Arlanda

Favorit Dela

Office One

Kontor med bästa flygplatsläge på Stockholm Arlanda Airport.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    210 - 3 000 m²

  • Hyra:
Välkommen till Office One – kontor med hela världen runt hörnet. Office One är ett nybyggt kontorshus med ett mycket centralt läge på Stockholm Arlanda Airport, alldeles intill flygplatsens terminaler, kommunikationer, hotell och annat serviceutbud. Med ett kontor här jobbar du nära både Stockholm och Uppsala – och kommer samtidigt närmare kunder och affärspartners i resten av Sverige och övriga världen. Flexibla kontorslösningar Office One inrymmer 15 000 kvadratmeter kontorsyta fördelad på tio våningsplan. Här får du möjligheten att skapa en unik mötesplats utifrån dina behov. Oavsett vilka förutsättningar du har kan vi erbjuda flexibla lösningar som passar dig och ditt företag. Miljöcertifierad byggnad Byggnaden är utformad för maximal effektivitet och minimal energiförbrukning. Den är försedd med högkvalitativ isolering, klimatstyrning och ventilation och är certifierad enligt BREEAM-SE, nivå Excellent. BREEAM är ett miljöcertifieringssystem för byggnader och Excellent är den nästa högsta betygsnivån.
  • Total yta

    3000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 210 3 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Arlanda 3:1

Byggår:

2018

Planlösning:

Huset är projekterat för öppen planlösning i kombination med mötesrum.


Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft samt kyla

Hiss:

Ja


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra i närområdet.

Närservice:

Office One ligger precis intill SkyCity och terminalerna, vilket innebär att du har butiker, restauranger, hotell, apotek, vårdcentral, banker, kemtvätt och annan service inom räckhåll.

Kommunikationer:

Till Stockholm tar det bara 18 minuter med Arlanda Express. Lika kort tid tar pendeltåget till Uppsala. Närliggande orter når du snabbt och smidigt med bil, pendeltåg och buss. Även Flygbussarna är ett alternativ för många av flygplatsens medarbetare. Det finns bland annat linjer till Bromma och Liljeholmen. På bekvämt pendlingsavstånd finns även orter som Enköping, Västerås och Gävle, som SJ trafikerar med sina regionaltåg. Till London flyger du på två och en halv timme, Amsterdam ligger endast två timmar bort och till Oslo tar det bara 55 minuter.

Skyltläge:

Möjlighet till skylt på fasaden.


Övrig information

Övrigt:

United Spaces, en av Nordens ledande aktörer inom coworking är etablerade i Office One. United Spaces erbjuder både flexibla kontorslösningar och förstklassiga mötesrum. Läs mer på unitedspaces.com/arlanda.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Kontakt

Kontakt

hyrlokal@swedavia.se

010- VISA NR 010-109 13 80

Marknadsförs av Swedavia AB
Arlanda
19045 Stockholm-Arlanda
swedavia.se
Office One