Arrheniusplan 2C

Ultuna/ Green Innovation Park , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 194 m²

Hyra

Tillträde

enl. ök.

Beskrivning

  • Kontor

Ta chansen att hyra en anrik och representativ byggnad i natursköna Ultuna -för dig som vill bli en del av innovationskulturen i Green Innovation Park

Tänk dig att du kliver rakt ut i en rogivande rekreationsmiljö för återhämtning, samtidigt som du befinner dig på en plats där du kan utveckla dina idéer och knyta kontakter med andra som också vill samverka och bidra till en hållbar framtid. Välkommen till Ultuna och Green Innovation Park! Läs mer här: https://www.greeninnovationpark.se

Green Innovation Park attraherar nyfikna människor och erbjuder en innovationskultur där människor och företag förväntas samverka för en hållbar framtid. Som medlem blir du en del av ett sammanhang med forskare, studenter, företag och entreprenörer. Vill du nyttja den aktivitetsbaserade coworkingmiljön eller vill du ha ditt egna kontor? I området finns något som passar alla. Läs mer om de olika medlemserbjudandena här: https://www.greeninnovationpark.se/bli-medlem/

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 934
Övrigt 260

Bekvämligheter

Balkong
Cykelrum
Kök/pentry
Mötesrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Här erbjuds möjlighet till flexibilitet avseende kontraktslängd utifrån vad som passar ditt företag bäst.

Tillträde:

enl. ök.

I hyran ingår:

Värme

Hyresinformation:

Hyra enl. ök. Avgift för medlemskap i Green Innovation Park tillkommer och anpassas utifrån kunden.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

C4:1, del av Ultuna 2:23

Planlösning:

Rumsindelad planlösning i 3,5 plan med vackra trägolv, kakelugnar och djupa fönsternischer. Hela huset är smakfullt renoverat i ljusa färger. Balkongen i söderläge bjuder in till att njuta av en kopp kaffe och samtidigt blicka ut över de natursköna omgivningarna. Söker du en komplett möbellösning för ditt nya kontor? Upplev Nornorms 3D modell och utforska hur ditt kommande kontor kan komma att se ut. Du hittar den i bifogad PDF på sida 3.

Omgivning

Omgivning/natur:

Hela campus Ultuna omges av en fantastisk naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till åriket, perfekt för rekreation. 2019 tilldelades Ultuna för tredje året i rad den prestigefulla Green Flag Award för de vackra utemiljöerna och förvaltningen av densamma.

Företag i närheten:

Idag finns ett 70-tal kunskapsintensiva företag i området och fler är på väg. Här samlas företag, forskare och entusiastiska entreprenörer som verkar för en hållbar framtid. Områdets största aktör är SLU (Sveriges lantbruksuniversitet)med ca 1000 forskare och 2000 studenter. . En annan stor aktör i området är SVA (Statens veterinärmedicinska anstalt).

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns gott om parkeringsplatser i området.

Närservice:

På området finns gott om service såsom restaurang, caféer, foodtrucks, träningsanläggning (Friskis & Svettis), närlivs, obemannad livsmedelsbutik öppen dygnet runt, konferensytor etc. Det pågår en omfattande utbyggnad av bostäder i området.

Kommunikationer

Busshållsplats direkt utanför. Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se. En cykelväg går från Svandammen i centrala Uppsala och söderut i vackra omgivningar längs Fyrisån till Ultuna. På ca 10 minuter tar du dig med bil från de centrala delarna av Uppsala.
Arrheniusplan 2C