UPPSALA

Favorit Dela

Pustgatan 5

Castellum bygger vidare i Östra Fyrislund.

Beskrivning

Castellum har sedan tidigare färdigställt en ny distributionscentral för PostNord och nu planerar vi för uppförande av ytterligare byggnader i anslutning till detta. Här kan vi erbjuda ytor för lager/logistik på mellan 2000-5000 kvm med goda parkeringsmöjligheter och ett strategiskt läge nära E4 för snabb distribution i hela Mälardalen. Fastigheten ligger i direkt anslutning till mark som kommunen avsatt för service i form av restaurang mm.
  • Total yta

    5000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 000 5 000

Omgivning

Omgivning/natur:

Nyetablerat område för industri och logistik. Det finns ett flertal restauranger i de närbelägna områdena Fyrislund och Boländerna. Där finns också Boländernas handelsområde där du kan finna det mesta av önskvärd service.

Kommunikationer:

Närmaste busshållplats finns inom gångavstånd på Rapsgatan. Även direkt närhet till E4 för den som är bilburen.


Övrig information

Övrigt:

Industrifastighet i ett expansivt område med direkt närhet till E4. Ytor för lager, industri och produktion med tillhörande kontor.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

TS

Theresa Söderlund

theresa.soderlund@castellum.se

+461 VISA NR +4618606654

+467 VISA NR +46705771260

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Pustgatan 5

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör