Söderhällbygatan

UPPSALA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 - 1 800 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Moderna, flexibla ytor för lager, kontor, butik

Castellum har sedan tidigare färdigställt en ny distributionscentral för PostNord och inom kort byggstartar vi uppförandet av ytterligare två byggnader i anslutning till detta. En av dessa byggnader är fullt uthyrd till Lindab medan den andra är uthyrd till 40% Vi kan erbjuda ytor för lager, produktion, butik och kontor mm på mellan ca 500-1800 kvm med goda parkeringsmöjligheter och ett strategiskt läge nära E4. Beräknat tillträde sommaren 2023. Fastigheten ligger i direkt anslutning till mark som kommunen avsatt för service i form av restaurang mm.

Övrig information

Övrigt:

Industrifastighet i ett expansivt område med direkt närhet till E4. Ytor för lager, industri och produktion med tillhörande kontor.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 500 1 800

Utförande

Planlösning:

Markplanet har takhöjd mellan 5-9m. Lokalerna anpassas i samråd med hyresgästen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Nyetablerat område för industri och logistik. Det finns ett flertal restauranger i de närbelägna områdena Fyrislund och Boländerna. Där finns också Boländernas handelsområde där du kan finna det mesta av önskvärd service.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om markparkering på fastigheten

Närservice:

Paketutlämning finns hos PostNord på samma fastighet. I området finns flertalet Padelhallar för den som vill ta ett pass i anlsutning till arbetet. Det finns även flera restauranger så som Brödernas, Victora konferens, Burger King, Lulus Sushi och Poke mfl.

Kommunikationer

Buss 11 och 804 stannar precis i höjd med fastigheten. Även direkt närhet till E4 för den som är bilburen.
Söderhällbygatan

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum