Pustgatan 5

UPPSALA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 000 - 3 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik

Castellum bygger vidare i Östra Fyrislund

Castellum har sedan tidigare färdigställt en ny distributionscentral för PostNord och nu planerar vi för uppförande av ytterligare byggnader i anslutning till detta. Här kan vi erbjuda ytor för B2B, lager mm på mellan 1000-3000 kvm med goda parkeringsmöjligheter och ett strategiskt läge nära E4. Fastigheten ligger i direkt anslutning till mark som kommunen avsatt för service i form av restaurang mm.

Övrig information

Övrigt:

Industrifastighet i ett expansivt område med direkt närhet till E4. Ytor för lager, industri och produktion med tillhörande kontor.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 000 3 000

Omgivning

Omgivning/natur:

Nyetablerat område för industri och logistik. Det finns ett flertal restauranger i de närbelägna områdena Fyrislund och Boländerna. Där finns också Boländernas handelsområde där du kan finna det mesta av önskvärd service.

Kommunikationer

Närmaste busshållplats finns inom gångavstånd på Rapsgatan. Även direkt närhet till E4 för den som är bilburen.
Pustgatan 5

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Botkyrka, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås och Kungsbacka. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från Castellum