Skriv ut

Skapa PDF

Prästgatan 12 B

norrköping

Unik chans för det större kontoret, bättre läge än så här blir det inte.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 564 m²
Karta

Information

Beskrivning

Stor och fin lokal med 564 generösa och attraktiva kvm med härlig utsikt åt Drottninggatan. Lokal med hög takhöjd och dessutom extra ljusinlsäpp via fina takfönster. Layouten är flexibel för den tillträdande hyresgästen. Här är du själv med och utformar ditt framtida kontor. Lokalen erbjuder nya och fräscha ytsikt, fullt utrustat pentry samt tre toaletter (varav en HWC med dusch) samtliga med helkaklade väggar samt klinkers. Tillgång till gemensam konferensavdelning i fastighetens penthouse, tillgång även till en uteterass för den härliga fikastunden i solen. Möjlighet finns också att till omklädning och duschmöjigheter i fastighetens källare.

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 564

Omgivning

Omgivning/natur

Mitt i city med närhet till ett brett shoppingutbud med utsikt över den prisbelönta Nya Hörsalsparken och Norrköpings nya trappa. Vid trappans slut finner du kvarteret Knäppingsborg.

Parkeringsmöjligheter/garage

Mycket nära till flertalet P-hus och garage.

Närservice

Norrköping City med ett brett utbud med över 140 butiker, närhet till bibliotek, vårdcentraler, bank, livsmedelsbutik, restauranger, pubar, biograf, museum mm. och gångavstånd till inomhusbad. Närhet till parkeringshus i City.

Kommunikationer

Buss och spårvagn i direkt anslutning till fastigheten. Promenadavstånd till Norrköpings resecentrum.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten Spiran är placerad mitt på Drottninggatan i centrala Norrköping. En knytpunkt för både gångtrafikanter och kollektivtrafik. Butiker och cafe i markplan samt kontor med enastående utsikt över nya Hörsalsparken. Fastigheten har en trevlig uteterass samt en flexibel konferensdel högst upp i fastigheten med mötesrum i olika sstorlekar ned full teknik. Möjlighet till dusch och ombyte i fastighetens källare för sportiga medarbetare.

Prästgatan 12 B
Sökhjälp