BORÅS

Favorit Dela

Åsboholmsgatan 12

Penthouse vid R40 med bra läge!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    193 m²

  • Hyra:
Med ljus och öppen planlösning, takhöjd om ca 5 meter, har vi här en fantastiskt ljus och tilltalande lokal som inbjuder till ett öppet kontorslandskap och den kreativa arbetsplatsen. Lokalens ytor är fördelade på två våningsplan där den nedre våningen rymmer kök, konferensrum, WC, förråd, dusch och bastu.
  • Total yta

    193 m2


Utförande

Våningsplan:

6

Planlösning:

Stor härlig öppen yta med lunchrum en trappa ner.


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Lunchrestaurang finns i fastigheten samt att det finns ett flertal andra restauranger i fastighetens närhet. Närheten till Centrum gör att man snabbt kan ta sig till olika butiker, banker, livsmedelsaffärer etc. Även Friskis och Svettis finns sedan många år etablerade i fastigheten.

Kommunikationer:

R40 ligger i fastighetens absoluta närhet vilket gör att man lätt tar sig till både Göteborg och Jönköping. Fem minuters promenadavstånd från Södra Torget och Centrum och med cykel ännu snabbare. Busshållplats finns dessutom nära fastigheten


Övrig information

Övrigt:

Ett hundratal meter från Annelundsparken finner ni denna multifunktionsfastighet. Stora utrymmen och många olika inriktningar ger er möjlighet att bedriva många typer av verksamhet här.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Denise Ström

Denise Ström

Denise.Strom@castellum.se

+463 VISA NR +4633209042

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Åsboholmsgatan 12

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör