Åsboholmsgatan 12

BORÅS
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

193 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Penthouse vid R40 med fönster som vetter åt ALLA väderstreck. Här arbetar man med fantastisk utsikt över stadens takåsar!

Med ljus och öppen planlösning, takhöjd om ca 5 meter, har vi här en fantastiskt ljus och tilltalande lokal som inbjuder till ett öppet kontorslandskap och den kreativa arbetsplatsen. Lokalens ytor är fördelade på två våningsplan där den nedre våningen inrymmer konferensrum/pausrum med pentry, WC, förråd, omklädningsrum med två duschar, en wc samt bastu. Via interntrappan nås andra våningen, där man möts av en luftig och ljus kontorsyta med fönster som vetter åt alla håll med en fantastisk utsikt och stadens takåsar. Högt i tak och öppet kontorslandskap. Här finns även kapprum, två wc, förråd och städ. Letar du efter en imponerande arbetsplats med storslagen utsik? -Kontakta oss för mer info om lokalen!

Övrig information

Övrigt:

Ett hundratal meter från Annelundsparken finner ni denna multifunktionsfastighet. Här finns det möjlighet att beställa dina varor till Instabox, för smidigare utlämning av varor. Stora utrymmen och många olika inriktningar ger er möjlighet att bedriva många typer av verksamheter här. Här finns även en hiss som bekvämt kan nyttjas.

Ytor

  • Total yta:

    193 m2

Utförande

Våningsplan:

6

Omgivning

Omgivning/natur:

Lunchrestaurang finns i fastigheten samt att det finns ett flertal andra restauranger i fastighetens närhet. Närheten till Centrum gör att man snabbt kan ta sig till olika butiker, banker, livsmedelsaffärer etc. Även Friskis och Svettis finns sedan många år etablerade i fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

R40 ligger i fastighetens absoluta närhet vilket gör att man lätt tar sig till både Göteborg och Jönköping. Fem minuters promenadavstånd från Södra Torget och Centrum och med cykel ännu snabbare. Busshållplats finns dessutom nära fastigheten
Åsboholmsgatan 12

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum