Skriv ut

Skapa PDF

Åsboholmsgatan 12

borås

Penthouse vid R40 med bra läge!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 193 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med ljus och öppen planlösning, takhöjd om ca 5 meter, har vi här en fantastiskt ljus och tilltalande lokal som inbjuder till ett öppet kontorslandskap och den kreativa arbetsplatsen. Lokalens ytor är fördelade på två våningsplan där den nedre våningen rymmer kök, konferensrum, WC, förråd, dusch och bastu.

Utförande

Våningsplan

6

Planlösning

Stor härlig öppen yta med lunchrum en trappa ner.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 193

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

Lunchrestaurang finns i fastigheten samt att det finns ett flertal andra restauranger i fastighetens närhet. Närheten till Centrum gör att man snabbt kan ta sig till olika butiker, banker, livsmedelsaffärer etc. Även Friskis och Svettis finns sedan många år etablerade i fastigheten.

Kommunikationer

R40 ligger i fastighetens absoluta närhet vilket gör att man lätt tar sig till både Göteborg och Jönköping. Fem minuters promenadavstånd från Södra Torget och Centrum och med cykel ännu snabbare. Busshållplats finns dessutom nära fastigheten

Övrig information

Övrigt

Ett hundratal meter från Annelundsparken finner ni denna multifunktionsfastighet. Stora utrymmen och många olika inriktningar ger er möjlighet att bedriva många typer av verksamhet här.

Åsboholmsgatan 12
Sökhjälp