Ånäsvägen 44

Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

210 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

En tilltalande lokal med mycket charm, en oslipad diamant med en enorm potential!

Trivsam kontorsyta med ett högt och insynsskyddat läge i byggnaden. En spännande yta som iordningställs i samråd med tillträdande hyresgäst. Fördelaktigt läge med goda kommunikationer alldeles intill. Närhet till de stora trafiklederna samt tillgång till garage- och/eller parkeringsplatser. Varmt välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

Gammal anrik fastighet, Pellerins Margarinfabrik, som ligger alldeles intill E20. Fastigheten består av 2 äldre delar samt en nyare tillbyggd. P-platser och garage finns att hyra i fastigheten.

Ytor

  • Total yta:

    210 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalen är belägen högst upp i huset. Hiss finns i fastigheten.

Omgivning

Omgivning/natur:

Ligger i ett bostadsområde nära E20 och nära kommunikationer.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage och p-platser finns att hyra.

Närservice:

Gångavstånd till Olskrokstorget med all tänkbar service.

Kommunikationer

Goda. Gångavstånd till Redbergsplatsen där ett flertal buss- och spårvagnslinjer passerar. Följande spårvagsnlinjer passar fastigheten 4, 6, 7, 9, 11.
Ånäsvägen 44

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum