Skriv ut

Skapa PDF

F O Petersons gata 24

västra frölunda

När det är läge för nytt kontor i Högsbo.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 912 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här finns en möjlighet att hyra en lokal som vi anpassar helt efter dina behov. Öppen yta, eventuellt några kontorsrum eller är det kanske dags för ett aktivitetsbaserat kontor? I den här lokalen kan vi möta de behov du och ditt företag har och låta just din kreativitet flöda. I fastigheten finns ett gym som du kan utnyttja gratis. Dessutom bjuder dig fastigheten en lunchrestaurang av bästa sort. Nära Järnbrottsmotet. Lokalbussar finns i direkt anslutning till fastigheten P-platser ingår i mån av plats.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 912

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo i sydvästra Göteborg ligger mellan Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden med ett flertal industrier, verksamheter och handel. Området tillhörde tidigare Högsbo gård och började bebyggas på 1960-talet. Områdets karaktär har utifrån att ha varit ett utpräglat industri- och verksamhetsområde förändrats och fick år 2006 ett eget köpcentrum Högsbo 421 där besökare bland annat hittar välkända aktörer så som ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport m.fl. Utvecklingen av området fortsätter nu ytterligare med kommande bostadsprojekt Södra Änggården som kommer att växa upp. Projektet planeras vara färdigställd år 2025 och första etappen planeras vara inflyttningsklart till 2021. En grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen. Detaljplanen för Södra Änggården beräknas laga kraft under 2018. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull och med cykelavstånd till centrum.

Närservice

Service och detaljhandel finns i närheten.Lunchrestaurang finns i området.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är strategiskt belägen i Högsbo. Byggnaderna är idag kontorsbyggnader i fyra plan med vissa lagerdelar i bottenplan och består av två huskroppar med kontor samt viss lagerdel. All offentlig och kommersiell service finns inom ett par minuters bilavstånd.

F O Petersons gata 24
Sökhjälp