Katrinedalsgatan 22

BORÅS
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

113 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Liten kontorslokal med öppna ytor, där du har möjlighet att utforma lokalen efter dina önskemål!

Välkommen till denna lilla kontorslokal i markplan som idag bjuder på en öppen och flexibel planlösning. Här finns möjligheten att utforma lokalen efter era önskemål och behov. Nytt pentry och nytt WC kommer att göras i ordning i lokalen. Närheten till R40 gör att man lätt kan ta sig till både Göteborg och Jönköping. Lunchrestaurang finns i området. Närheten till Centrum gör att man snabbt kan ta sig till olika butiker, banker, livsmedelsaffärer etc. 5 minuters promenad från Södra Torget och Centrum. Busshållplats finns dessutom nära fastigheten.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten består av en byggnadskropp fördelat på en lågdel för industri- och lagerverksamhet samt en högdel för kontorsverksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    113 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Området är mycket lättillgängligt, med 10 minuters gångavstånd in till city och allt tänkbart utbud i forma av butiker och service. Fastigheten ligger intill friskis och svettis för träning och även intill den populära lunchrestaurangen Andra Våning för en god bit mat. Lunchpromenaden kan annars avnjutas i den gröna Annelundsparken.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns anslutning till fastigheten.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Enkelt att ta sig hit via riksväg 40, väg 41 och 27. Här finns även busshållplats med täta förbindelser samt väl utbyggda gång- och cykelvägar.
Katrinedalsgatan 22

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum