Katrinedalsgatan 22 - Kontor
Katrinedalsgatan 22 - Kontor
Katrinedalsgatan 22 - Kontor
Katrinedalsgatan 22 - Kontor
Katrinedalsgatan 22 - Kontor
Katrinedalsgatan 22 - Kontor

BORÅS

Favorit Dela

Katrinedalsgatan 22

Liten kontorslokal med öppna ytor.

Beskrivning

Välkommen till denna lilla kontorslokal med en idag öppen, och flexibel planlösning. Närheten till R40 gör att man lätt kan ta sig till både Göteborg och Jönköping. Lunchrestaurang finns i området. Närheten till Centrum gör att man snabbt kan ta sig till olika butiker, banker, livsmedelsaffärer etc. 5 minuters promenad från Södra Torget och Centrum. Busshållplats finns dessutom nära fastigheten.
  • Total yta

    113 m2


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten består av en byggnadskropp fördelat på en lågdel för industri- och lagerverksamhet samt en högdel för kontorsverksamhet. Fastigheten har utmärkt angöring för såväl personbils- som godstrafik.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Irén Hagström

Irén Hagström

iren.hagstrom@castellum.se

+463 VISA NR +46317066501

+467 VISA NR +46705400042

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Katrinedalsgatan 22

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör