Skriv ut

Skapa PDF

August Barks gata 6

västra frölunda

Fräsch kontorslokal i representativ fastighet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 265 m²
Karta

Information

Beskrivning

Rumsindelad kontorslokal som även enkelt kan göras om till en öppen planlösning. Var med och påverka! Fastigheten är strategiskt belägen mellan Radiomotet och köpcentrat 421 med direkt närhet till Söderleden.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 265

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo i sydvästra Göteborg ligger mellan Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden med ett flertal industrier, verksamheter och handel. Området tillhörde tidigare Högsbo gård och började bebyggas på 1960-talet. Områdets karaktär har utifrån att ha varit ett utpräglat industri- och verksamhetsområde förändrats och fick år 2006 ett eget köpcentrum Högsbo 421 där besökare bland annat hittar välkända aktörer så som ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmnan, Intersport m.fl. Utvecklingen av området fortsätter nu ytterligare med kommande bostadsprojekt Södra Änggården som kommer att växa upp. Projektet planeras vara färdigställd år 2025 och första etappen planeras vara inflyttningsklart till 2021. En grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårsbergen. Detaljplanen för Södra Änggården beräknas laga kraft under 2018. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull och med cykelavstånd till centrum.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer tex. buss 83, 84 och 751 stannar precis utanför fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är strategiskt belägen i Högsbo. Byggnaderna är idag kontorsbyggnader i fyra plan med vissa lagerdelar i bottenplan och består av två huskroppar med kontor samt viss lagerdel. All offentlig och kommersiell service finns inom ett par minuters bilavstånd.

August Barks gata 6
Sökhjälp