Ultuna
| Uppsala

Favorit Dela

Ulls väg 29a

För dig som vill bli del av en attraktiv innovationskultur! - Här erbjuds flexibel och yteffektiv kontorsyta i en levande miljö.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  enl. ök.

 • Hyra:

  Från 16.800 kr - 47.500 kr/mån inkl. värme, vatten, el, kyld tilluft, sophantering del i gemensamma funktioner som pentry, mötesrum, kaffemaskin, uteplats, toaletter, dusch och officemedlemskap i Green Innovation Park.

 • Storlek:

  91 - 256 m²

I Green Innovation Park samlas akademi, industri, näringsliv, studenter och kreativa frilansare. Atmosfären är inspirerande och inkluderande, en levande miljö för nätverkande workshops, events och utveckling av idéer, men styrkan sitter i medlemmarna. Medlemmarna delar erfarenheter, drar nytta av varandra och bidrar till varandras resultat - och en hållbar framtid!I Här får du ta del av en innovationskultur som stimulerar samarbete, nytänkande och experimentlust. Förlägg dina möten i något av alla inspirerande rum och hyr in dig i SLU:s angränsande toppmoderna forskningsinfrastrukturer. Med Green Innovation Park har vi skapat en unik miljö med de bästa förutsättningarna för att du och andra nyfikna individer ska mötas och inspirera varandra till samarbeten och nya hållbara innovationer!
 • Total yta

  91 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 91 256

Service och bekvämligheter


Ekonomi


Utförande

Fastighetsbeteckning:

del av Ultuna 2:23, C4:189

Planlösning:

Nyrenoverade flexibla kontorsytor från ca 91-256 m² för "office-medlemmar" i Green innovation Park. I lokalerbjudandet ingår gemensamma funktioner såsom mötesrum, pentry, kaffemaskin, toaletter, dusch och uteplats. Du hyr ditt eget kontor och har utöver det tillgång till allt vad Green Innovation park har att erbjuda i Växthuset genom "officemedlemskapet", se mer här: https://www.greeninnovationpark.se/bli-medlem/ Lediga kontorsytor just nu: 91 kvm, 256 kvm.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Hela campus Ultuna omges av en fantastisk naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till åriket, perfekt för rekreation. 2018 tilldelades Ultuna för andra året i rad den prestigefulla Gren Flag Award för de vackra utemiljöerna och förvaltningen av densamma.

Företag i närheten:

Idag finns ett 70-tal företag i området och fler är på väg. I Green Innovation Park samlas akademi, industri, näringsliv, studenter och entusiastiska entreprenörer som verkar för en hållbar framtid. Områdets största aktör är SLU (Sveriges lantbruksuniversitet)med ca 1000 forskare och 2000 studenter. En annan stor aktör i området är SVA (Statens veterinärmeicinska anstalt).

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra i området.

Närservice:

På området finns gott om service såsom restaurang, caféer, foodtrucks, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc. Det pågår en omfattande utbyggnad av bostäder i området.

Kommunikationer:

Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se. En cykelväg går från Svandammen i centrala Uppsala och söderut i vackra omgivningar längs Fyrisån till Ultuna. På ca 10 minuter tar du dig med bil från de centrala delarna av Uppsala. Uppsala kommun planerar för att bygga ut ett effektivt transportsystem med kopplingar till södra staden. I dessa planer finns en spårvägslinje som binder ihop stadens södra delar med centrum och även en länk över Fyrisån som gör att kommunikationer från E4 och Stockholmstågen blir enklare.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AM

Strategisk uthyrare

Anna Mård

anna.mard@akademiskahus.se

070- VISA NR 070-6283216

Marknadsförs av Akademiska Hus AB
Box 185, Artillerigatan 7
75104 UPPSALA
akademiskahus.se
Ulls väg 29a