Skriv ut

Skapa PDF

Ulls väg 29a, Ultuna

uppsala

För dig som vill bli del av en attraktiv innovationskultur! - Här erbjuds flexibel och yteffektiv kontorsyta kombinerat med medlemskapserbjudanden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: 2 000 kr/m²/år. Avgift för medlemskap i Green Innovation park tillkommer och anpassas efter kunden.
Storlek: 55 - 165 m²
Tillträde: enl. ök.
Karta

Information

Beskrivning

Tänk dig en plats där du kan utveckla dina idéer och knyta kontakter med andra som också vill samverka och bidra till en hållbar framtid. En plats där människor, akademi och näringsliv drar nytta av varandra och blir ännu mer framgångsrika. Välkommen till Green Innovation Park! Som medlem i Green Innovation Park blir du en del av vår innovationskultur med forskare, studenter, företag och entreprenörer. Här finns något som passar alla. De olika medlemserbjudandena finns i bifogad PDF. Green Innovation Park ligger på SLU:s campusområden i Uppsala och Alnarp. Vi attraherar nyfikna människor och erbjuder en innovationskultur där människor och företag förväntas skapa innovationer för en hållbar framtid. Med ena benet i akademin och det andra i företagsvärlden vill vi skapa de bästa förutsättningarna för olika kompetenser att mötas och stimulera varandra till nya upptäckter och samarbeten. Green Innovation Park är en gemensam satsning mellan Sveriges lantbruksuniversitet och fastighetsbolaget Akademiska Hus med stöd från Region Uppsala, Uppsala kommun, Lomma kommun och Europeiska Unionen.

Utförande

Planlösning

Nyrenoverade flexibla kontorsytor från ca 55-165 m² " kopplat till Green innovation Park. I lokalerbjudandet ingår gemensamma funktioner såsom mötesrum, pentry, kaffemaskin, toaletter, dusch och uteplats. Du hyr ditt eget kontor och har utöver det tillgång till allt vad Green Innovation park har att erbjuda i Växthuset genom "officemedlemskapet", se bifogad PDF. Lediga kontorsytor just nu: 55 kvm, 72 kvm samt 165 kvm. Har ditt företag behov av att nyttja forskningsinfrastruktur så finns detta att hyra hos SLU.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 55 165

Ekonomi

Hyra

2 000 kr/m²/år. Avgift för medlemskap i Green Innovation park tillkommer och anpassas efter kunden.

Omgivning

Omgivning/natur

Hela campus Ultuna omges av en fantastisk naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till åriket, perfekt för rekreation. 2018 tilldelades Ultuna för andra året i rad den prestigefulla Gren Flag Award för de vackra utemiljöerna och förvaltningen av densamma.

Företag i närheten

Idag finns ett 50-tal företag i området och fler är på väg. Här samlas företag, forskare och entusiastiska entreprenörer som verkar för en hållbar framtid. Områdets största aktör är SLU (Sveriges lantbruksuniversitet)med ca 1000 forskare och 2000 studenter. I universitetets toppmoderna forsknings- och undervisningslokaler kan du bland annat träffa världsledande agronomer, veterinärer, landskapsarkitekter och ekonomer. En annan stor aktör i området är SVA (Statens veterinärmeicinska anstalt).

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns att hyra i området.

Närservice

På området finns gott om service såsom restaurang, caféer, foodtrucks, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc. Det pågår en omfattande utbyggnad av bostäder i området.

Kommunikationer

Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se. En cykelväg går från Svandammen i centrala Uppsala och söderut i vackra omgivningar längs Fyrisån till Ultuna. På ca 10 minuter tar du dig med bil från de centrala delarna av Uppsala. Uppsala kommun planerar för att bygga ut ett effektivt transportsystem med kopplingar till södra staden. I dessa planer finns en spårvägslinje som binder ihop stadens södra delar med centrum och även en länk över Fyrisån som gör att kommunikationer från E4 och Stockholmstågen blir enklare.

Dokument

Länkar

Ulls väg 29a
Sökhjälp