Billdal
| Billdal

Favorit Dela

Uggledalsvägen 15

Nu finns möjlighet att hyra ett nyrenoverat och fräscht kontor i trevliga Billdal, ett stenkast från Nya Hovås. Lättillgängligt med buss & P utanför.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    240 m²

  • Hyra:
Nu finns det möjlighet för det kräsna företaget att hyra en mycket fräsch, modern och välplanerad kontorslokal i företagsområde Uggledal/Billdal. Läget är fritt, men lättillgängligt med både buss som med bil och parkering ingår. Lokalen har både enskilda rum/mötesrum, som öppna landskapsytor, för det moderna företaget.
  • Total yta

    240 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Uggledalsvägen 15

Våningsplan:

2

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Uggledalsvägen 15

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör