Torshamnsgatan 35

Nordic Forum , Kista
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 m²

Hyra

Från 5000 kr/månad

Tillträde

Omg eller enl överrenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Erhåll två hyresfria månader vid nytt avtal för två personer. Möbler, kaffe, fritt mötesrum och mycket mer ingår.

Vår första C/O-anläggning hittar du i Nordic Forum, Kista. Det är en perfekt mötesplats för moderna företag som jobbar smart och vill växa samt utbyta idéer med varandra. Nyrenoverade lokaler, gemensamma kontorsytor, mötesrum, modern utrustning och snygg inredning gör att du trivs på jobbet.

I huset har vi samlat det mesta du behöver som konferensanläggning, gym och en restaurang där du kan äta lunch eller ta en fika. 

Möblerat rum med höj och sänkbara bord och ergonomiska stolar samt förvaring med låsbara skåp. Fri tillgång till kaffe, te och varmchoklad. Fri tillgång till mötesrum samt tillgång till wi-fi, skrivare och gym. Receptionen är tillgänglig under dagtid för att assistera dig för ett bekymmerslöst företagande.

Du har även fri access till våra övriga C/O-anläggningar i Haninge, Sollentuna, och även Göteborg.

Ytor

  • Total yta:

    10 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Garage (kall)
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Telefonbås
Tvättservice
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omg eller enl överrenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Från 5000 kr/månad

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Borgarfjord 2

Renoveringsår:

2018

Planlösning:

All-inclusive kontor. Hyr ett modernt och fullt möblerat kontorsrum med höj & sänkbart skrivbord samt ergonomisk kontorsstol, där du kan stänga om dig. Flytta in direkt utan långa och krångliga kontrakt, det är bara att flytta in så fixar vi resten. Välj mellan löpande- eller 1-årsavtal.

Dokument

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Hiss och trappa.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Det är inte bara företagens elbilar som laddas i nordicForum, här laddas även det viktigaste av allt – medarbetarna. Med ett eget topputrustat modernt gym för de som jobbar i nordicForum, samt Järvafältet som ligger nära med sina stora, gröna rekreationsytor. Perfekt för lunchmotion eller promenadmöten. I övrigt är Kista Science City är en kreativ smältdegel där företag, forskning och akademi smälter ihop till en av världens mest spännande mötesplatser.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns gott om parkeringsmöjligheter för både besökare och medarbetare. Företag kan välja mellan att hyra egna platser i både kall- och varmgarage.

Närservice:

I fastigheten kan receptionen hjälpa till med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. Inom nordicForum finns både konferensanläggning, restaurang, café och gym. Du har även gångavstånd till Kista Galleria, där allt du kan tänka dig finns vad gäller affärer, lunchrestauranger och caféer. Det är nästan som en liten stad med post, apotek, systembolag, Food Court och biograf. Från nordicForum har du också nära till Barkarby handelsplats där du finner IKEA och mycket annat!

Skyltläge:

Ett av Kistas absolut bästa skyltlägen – exponering mot både Torshamnsgatan och hela E4 med över 70 000 passerande bilar per dygn.

Vägbeskrivning:

Fina cykelstråk leder hela vägen fram från Stockholms södra delar. Åker du bil från centrala Stockholm eller Uppsala tar du E4:an raka vägen. Bor du i Stockholms norra delar kan du även välja E18.

Kommunikationer

Buss, Tunnelbana och pendeltåg: 7 minuter till T-bana och pendeltåg (restid till City max 20 minuter). Flygbussar som stannar i området tar dig snabbt till både Arlanda och Bromma flygplats. Bil: 10 minuter till City via anslutande E4 och E18. Påfarten till Förbifart Stockholm för anslutning söderut/norrut kommer också att ligga nära. Härifrån kommer du med bil att nå Kungens Kurva på mindre än 15 minuter.
Torshamnsgatan 35

Om Revelop

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi följer inte strömmen utan söker möjligheter där andra ser utmaningar. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Vi ger alltid mer än vad vi får – för i det stora hela innebär det också att vi kan hjälpa till att lägga grunden till ett nytt, mer hållbart samhälle.

Revelop

Lästmakargatan 20

111 44 Stockholm

www.revelop.se

Fler annonser från Revelop