Kantyxegatan 3

Fosie , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 210 m²

Hyra

I hyran ingår förutom värme parkeringsplatser, fullt utrustat konferensrum, kök, matplats, lounge med fikabord, soffor, fåtöljer, projektor och högtalare.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Delat kontor på bra läge. Ljusa och fräscha lokaler. Hög säkerhet, egna parkeringsplatser och IT av yppersta klass.

Hela lokalen är på ungefär 400 kvadratmeter och vi sitter själva i den inre delen av lokalen. Konferensrum, kök, fika- och lunchrum, utrymmen för skrivare samt toaletter delar vi och våra hyresgäster på. Ytan vi hyr ut är på cirka 210 kvadratmeter och det finns totalt sju kontorsrum på den ytan samt ett större rum utan fönster att använda för förvaring/arkiv. Några av kontorsrummen är så stora att man kan sitta två eller flera i dem.

De tre första rummen till vänster på planlösningen (rum 1-3) är idag uthyrda men rum 2 och 3 kan göras tillgängliga för uthyrning.

Vi föredrar att hyra ut alla rum till en och samma hyresgäst men kan tänka oss att hyra ut delat också till rätt företag med passande verksamhet. När man delar lokal är det ju viktigt att man trivs ihop! Lokalerna får bara användas som kontor så vi tror att ditt företag sysslar med någon typ av konsult- eller försäljningsverksamhet. Det skulle vara jätteroligt om vår nästa hyresgäst kompletterar vår egen verksamhet så att vi kunde dra nytta av våra respektive kompetenser!

BÄSTA LÄGE MED NÄRA TILL KÖPENHAMN, LUND OCH STOCKHOLM
Läget är både centralt och inte centralt. För oss med kunder både i och utanför Malmö och i och utanför Skåne är läget centralt. Vi har 13 minuter med bil till Triangeln. 18 minuter till Ideon i Lund. 16 minuter till Sturup när vi ska till kunder i Stockholm. 27 minuter till Kastrup om vi ska ännu längre bort. Eller 7 minuter till Hyllie om vi vill ta tåget över bron.

Kunder och andra som kommer på besök gillar att inte behöva leta efter någonstans att parkera som det lätt blir i centrum. Vi har egna parkeringsplatser direkt utanför entrén med gott om plats för både personal och besökare.

HÖG SÄKERHET OCH BÄSTA IT
Eftersom vi själva är ett serverhotell med egna och kunders servrar placerade i våra lokaler är all IT av högsta klass. Våra hyresgäster kan placera egna servrar i vår serverhall eller utnyttja våra servrar. Vi har servrar för bland annat webb, databaser, epost, onlinebackup och DNS.

Hyresgäster kan också använda vår IP-baserade telefonväxel med egna nummerserier, laserskrivare och kopiator i A3-format m m. Alla rum är skyddade med inbrottsgaller och larm. Passersystem med kort eller tagg finns.

Huset vi sitter i är byggt 1979 men våra egna lokaler är vidgjorda flera gånger. Senast i fjol målades allting om och ventilationen drogs om. Vi har dragit kilometrar med kablar för el och nätverk i lokalerna och det finns gott om uttag i alla rum.

Vi hanterar alla inköp förutom er egen fika och ert eget kontorsmaterial. Vi tar hand om alla kontakter med t.ex städfirma, larm och elektriker.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 210 1 251

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Serverrum
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

I hyran ingår:

Värme

Hyresinformation:

I hyran ingår förutom värme parkeringsplatser, fullt utrustat konferensrum, kök, matplats, lounge med fikabord, soffor, fåtöljer, projektor och högtalare.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ringspännet 3

Byggår:

1979

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

2 av 2

Antal rum:

7

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Egna parkeringsplatser

Skyltläge:

Möjlighet till egen skylt i flera väderstreck

Kantyxegatan 3