Skriv ut

Skapa PDF

Isafjordsgatan 30, Stockholm

kista

En ljus och välplanerad kontorslokal om 685 kvm med dubbla balkonger! Låg hyra!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 1 200 kr/m²/år. Korttidskontrakt med möjlighet till förlängning.
Storlek: 250 - 685 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

En fin och välplanerad kontorslokal på Isafjordsgatan 30 i Kista. Bra ljusinsläpp och dubbla balkonger med solsken från alla väderstreck som personalen kommer älska! Korttidskontrakt med möjlighet till förlängning och låg hyra.

Planlösning

Utförande

Planlösning

En fin och välplanerad kontorslokal om 685 kvm med dubbla balkonger! Lokalen har två entréer, två kök och 4 st Wc varav en med dusch, perfekt för företaget som vill dela upp sin verksamheten eller dela med annat företag. Ett konferensrum för ca 12 pers, 5-6 mötesrum/kontorsrum, en utbildningssal och möjlighet till personalmöten osv i stora lunchrummet. Bra ljusinsläpp och balkonger med sol från alla väderstreck, som personalen kommer älska!

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 685

Ekonomi

Hyra

1 200 kr/m²/år. Korttidskontrakt med möjlighet till förlängning.

Omgivning

Omgivning/natur

Centralt beläggen i Kista, ett spännande och expansivt område där många svenska och utländska företag valt att etablerat sig. Kista Science City spänner sig över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Företag i närheten

Pensionsmyndigheten, Skattemyndigheten, Försäkringskassan, HiQ, Intel Sweden, Hörselskadades Riksförbund (HRF) osv.

Närservice

I huset finns World Class restaurang och i granfastigheten finns Memory Hotel med hotellrum, lägenheter, konferens och restaurang. En kort promenad och du är i Kista Galleria ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum. Som har ett brett utbud av butiker, restauranger, gym och all tänkbar närservice. För den som vill ha nöjesaktiviteter finns också bowling, bio, GoCart mm.

Kommunikationer

En promenad från fastigheten till Kista tunnelbana tar 2-3 min. Kista nås via blå tunnelbanelinje mot Akalla på ca 17 minuter från T-Centralen. Helenelund mot Märsta är också ett alternativ och nås på ca 12 minuter. Restiden till Bromma flygplats är ca 15 minuter och Arlanda ca 25 minuter med flygbussarna. Stockholms Stad kommer förbättra kommunikationerna ytterligare med tre nya stationer i Kista varav en kommer vara belägen mellan Kista Galleria och Jan Stenbecks torg.

Dokument

Isafjordsgatan 30
Sökhjälp