Hammarby Sjöstad
| Stockholm

Favorit Dela

Hammarbybacken 27

Sthlm 01 - Sthlm New Creative Business Spaces - Möt framtiden i skarp skrapa.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Q3 2020

 • Storlek:

  700 m²

 • Hyra:
Precis här växer den nya staden upp Under femtio år dominerades området av en bilfabrik. Amerikanska bilmärken var målade på taket till byggnaden, som var stor som en flyghangar. Det nya, kreativa kontorsområde som nu byggs närmast broarna mot Skanstull, är den sista pusselbiten i den nya stadsdelen. Många av hyresgästerna är företag i branscher som inte jobbar nio till fem. I Stockholms nya, kreativa distrikt kommer man att slipa på koncept och lösningar långt efter ordinarie kontorstid. Coworkingoperatören Spaces öppnar hösten 2020 och möjliggör även för små bolag att vara del av vårt kreativa kontorskluster. Det här är det nya Stockholm. Välkommen!
 • Total yta

  700 m2

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Mårtensdal

Byggår:

2020

Planlösning:

Välj vilken utsikt du vill ha från plan 17-27. 2/3 av ett våningsplan om ca 700 kvm och ca 60 arbetsplatser. Lokalerna är yteffektiva, flexibla och energieffektiva, som sig bör. Som hyresgäst väljer ni själva om ni önskar öppet landskap eller enskilda rum. De kan också anpassas om ert företag växer eller krymper. Fasaden får liv genom att glasytor växelverkar med paneler i klara kulörer. Fönster från golv till tak gör varje våningsplan ljust och luftigt. Och då har vi ännu inte nämnt utsikten. När vi ändå talar om saken: På översta våningsplanet är en skybar belägen. Och restaurang.


Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Företag i närheten:

Arrowhead, Goto 10, IIS -Internetstiftelsen i Sverige, Mutate, Softronic, Yggdrasil, Polystar, Propeller, Seenthis och Rhyme

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering i garage

Närservice:

Skybar och restaurang med takterrass som drivs av krögaren Niklas Ahlbom öppnar i början av 2021.

Kommunikationer:

Området har femstjärniga kommunikationer. Bara minuter bort finns Gullmarsplan med tunnelbanelinjer och en stor bussterminal. Tvärbanan stannar praktiskt taget utanför dörren. Och då den nya tunnelbanan är klar, kommer du att nå Kungsträdgården på bara några minuter (med stationen Sofia som enda stopp på vägen till city). Du som kör bil uppskattar säkert Nynäsvägen och närheten till Södra Länken. Att promenera till Södermalm tar sju minuter. Och sist men inte minst; hela Sthlm New har cykelgarage och omklädningsrum för cyklister. Närheten till Nynäsvägen ger ett mycket bra skyltläge.


Övrig information

Övrigt:

Sthlm New – 100 000 kreativa kvm Sthlm 01 är en del av Stockholm New Creative Business Spaces. Området blir en naturlig förlängning av kreativa Södermalm – tillsammans med våra arkitekter skapar vi en miljö för nyskapare inom mode, reklam, IT, spel, media och musik. Sthlm New Creative Business Spaces består av totalt 100 000 kvm kontor: Sthlm Seaside – färdigställd och fullt uthyrd Sthlm 03 – färdigställd och fullt uthyrd Sthlm 01 – inflytt Q3 2020 Sthlm 04 – inflytt Q4 2020 Sthlm 02 – planerad projektstart 2020 Sthlm 05 – planerad projektstart 2022 Sthlm 06 – planerad projektstart 2023 Läs mer på www.sthlmnew.se.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Krister Lööw

Uthyrare

Krister Lööw

krister.loow@skanska.se

010- VISA NR 010-449 79 02

070- VISA NR 070-8321629

Marknadsförs av Skanska Fastigheter Stockholm AB
Besök: Warfvinges väg 25
11274 Stockholm
skanska.se
Hammarbybacken 27