Hagalunds industriområde | Solna

Favorit Dela

Fabriksvägen 2

KONTORSHOTELL I SOLNA, HAGALUNDS INDUSTRIOMRÅDE. Hyr ett kontorsrum mitt i Solna. Ett nyöppnat kontorshotell med toppläge nära Solna C OCH Karolinska.

Beskrivning

Utförlig beskrivning av kontor: I lugna Hagalunds Industriområde i Solna erbjuder vi ljusa och nyrenoverade lokaler. Stort rum pris per rum: 3900 kr per månad exklusiv moms. ( möjligt att sitta flera personer i samma rum utan extra kostnad) Det här ingår alltid i hyran: Man betalar per rum så att flera personer kan sitta i samma rum Kontoren är fullt möblerade Delvis bemannad reception Tillgång till kontorshotellet dygnet runt året runt Internet (trådlös wifi) Gemensam postbox Gemensam skrivare Veckostädning av ditt rum och alla allmänna ytor Mötesrum och konferensrum Gemensamt kök med kaffebryggare, mikro, kylar etc. Toaletter och dusch Med medtagen dator och pärmar är det bara att flytta in. Ring oss redan idag för en privat visning. Vi erbjuder även andra typer av lokaler i fastigheten. Lager/logistik Showroom Behandlingsrum Förråd/förvaring Industrilager
  • Total yta

    14 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 12 14 650

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

650

I hyran ingår:

Värme, skatt, el


Utförande

Byggår:

1985

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

1 av 2

Antal rum:

27, anpassningsbart

Planlösning:

Våning 1 Ingen Hiss. Se ritning.


Teknisk information

Uppvärmning:

Ingår i hyran.


Omgivning

Omgivning/natur:

Ja

Företag i närheten:

Hagalunds industriområde. Allt fler företag upptäcker Solna, och de senaste åren har många företag inom bland annat service, kunskap, IT, telekom och bank valt att förlägga sina kontor här.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ja. Finns att hyra månadsvis 800 kr/per månad.

Närservice:

Närområdet kring lokalen erbjuder ett stort utbud av service; matbutiker, bank, post och restauranger och träningsmöjligheter. Hagaparken och Ulriksdalsparken är vackra naturområden alldeles runt hörnet som är utmärkta utflyktsmål för joggingrunda och picknick i det gröna.

Kommunikationer:

Solna ligger mycket lämpligt längs E4:an och man når lokalen med bil på 7 minuter från Stockholm. Den ligger nära E18 och det är enkelt att ta sig till Bromma, Arlanda och till Stockholms kringfartsleder och Stockholm city. Det finns ett flertal bussar och pendeltåg som snabbt tar dig in till Stockholm city. Pendeltågsstationen i Solna är ungefär 10 minuter från lokalen. Tåget tar ca 10 minuter in till Stockholm City.

Skyltläge:

Ditt företag kommer att synas på vår hemsidan samt entré.

Vägbeskrivning:

https://www.google.se/maps?q=fabriksv%C3%A4gen+2&um=1&ie=UTF-8&sa=X&ved=0ahUKEwjv_9u_5tLbAhXCfywKHdwrBGMQ_AUICigB


Övrig information

Övrigt:

Hagafastighetsutveckling erbjuder ett unikt koncept i centrala Solna. Vi skräddarsyr din lokal efter dina önskemål. Vi har många kontorsrum att erbjuda. Utöver det, erbjuder vi även lokaler för andra ändamål. Allt till mycket förmånliga priser.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria

Maria

info@hagafastighet.se

0704 VISA NR 0704597326

Marknadsförs av Haga Fastighetsutveckling AB

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Fabriksvägen 2