Centrum | Göteborg

Favorit Dela

Fjärde Långgatan 46-48

Lokalen är 699 kvm och har en egen ingång med trappa från markplan samt entré från det gemensamma trapphuset.

Beskrivning

Lokalen är 699 kvm och har en egen ingång med trappa från markplan samt entré från det gemensamma trapphuset. Mestadels öppen planlösning samt kontorsrum, konferensrum samt stort pentry/kök. Egen ljusgård som går att nyttja som uteplats. Vid Masthuggstorget har du allt du behöver för en smidig vardag. Inom ett par meter finner du gym, matvarubutik, vårdcentral och restauranger. I området finns även flera butiker med allt från vintage till modern design. En bit längre upp på gatan ligger Linnégatan med sitt sprudlande folkliv, uteserveringar och gediget kulturarv. Flertalet spårvagns- och busslinjer finns vid Masthuggstorget, ca 100 meter från fastigheten. En hållplats bort ligger Järntorget som är en central knutpunkt för kollektivtrafik.
  • Total yta

    699 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stigberget 34:13

Byggår:

1969

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Masthugget ligger centralt vid Göta Älv, mitt emellan stadsdelarna Majorna och Linné, med ett rikt utbud av caféer, restauranger och nöjen, där MasthuggsTeatern ligger närmast till hands. Klassiska Bengans Skivbutik ligger en bit bort på Stigberget. Masthugget har en blandad bebyggelse med såväl funkis- som landshövdingehus och Masthuggstorget ligger nära till hands för en kort promenad på lunchen. Masthuggskyrkan vetter mot hamninloppet och är en välkänd siluett från hamninloppet och Norra Älvstranden på Hisingen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns goda parkeringsmöjligheter i närområdet. Bland annat finns ett parkeringsgarage med ca 150 platser i huset och fler parkeringsplatser finns utmed närliggande gator.

Närservice:

I fastigheten finns såväl mataffär som vårdcentral. Nere på Masthuggstorget och utmed Första Långgatan finns ett flertal restauranger med mat från hela världen. I närheten ligger också gym, vårdcentral och hotell. På de andra Långgatorna och deras parallellgator finns utbudet som den urbana göteborgaren söker med industrilokaler i tegel omgjorda till restauranger med hemtrevliga uteserveringar.

Kommunikationer:

200 meter från fastigheten ligger Masthuggstorget där spårvagnarna 3, 9 och 11 stannar. Vid Järntorget stannar också 1 och 6, Expressbuss Blå och 60-bussen. E45/Oscarsleden finns närmast till hands. Sväng av vid Djurgårdsgatan, Henriksberg eller Järntorgsmotet och kör sedan mot Masthuggstorget och fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Johanna Käck

Johanna Käck

johanna.kack@platzer.se

031- VISA NR 031-62 53 18

0702 VISA NR 0702-41 07 16

Marknadsförs av Platzer Fastigheter AB
platzer.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Fjärde Långgatan 46-48