Skriv ut

Skapa PDF

Kämpegatan 7, Centrum

göteborg

Fastigheten ligger i en unik miljö med närhet till både älv och stadsliv.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 840 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten ligger i en unik miljö med närhet till både älv och stadsliv. Lokalen är 840 kvm och hyresgästen har möjlighet att påverka planlösningen helt utifrån deras behov. Under 2018/2019 genomgår huset en omfattande utveckling, renovering och ombyggnation. Varje våningsplan har en entrédel som är öppen mot den inglasade ljusgården med utsikt mot Göta älv. Ljusgården och bottenplanet kommer att erbjuda ett rikt serviceutbud och i källaren finns även två separata duschutrymmen med tillhörande bastu. Här skapar vi moderna kontor för framtiden. Etablera er i ett mycket strategiskt läge med närhet till både Centralstationen och Nordstan.

Utförande

Byggår

1988

Våningsplan

4

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 840

Omgivning

Omgivning/natur

Gullbergsvass är ett av Göteborgs bästa kontorslägen med närhet till Göteborgs Centrum och Göta älv. Området ingår i Stadens långsiktiga tillväxtplan för Göteborg där Gullbergsvass anses utgöra den största resursen på älvens södra strand med den nya Hisingsbron framväxt. Trafikbarriärer ska brytas och istället bli en tillgänglig stadsmiljö där ett område stort som 200 fotbollsplaner ska ge plats för 20 000 boende.

Parkeringsmöjligheter/garage

I husets parkeringsgarage finns idag 74 parkeringsplatser och ett låst utrymme för cykelparkering. Besöksparkering hänvisas till den allmänna parkeringen vid älven i direkt anslutning till fastigheten. (Efter husets ombyggnation kommer parkeringsplatserna i garaget att utökas till 96 stycken).

Närservice

Det är gångavstånd till utbudet i centrala Göteborg och Nordstan. I grannfastigheten Tennet på Kilsgatan 4 finns tillgång till konferensrum och en lunchrestaurang.  I närområdet finns också fler restauranger, servicebutik och caféer.

Kommunikationer

Cirka 200 meter från fastigheten ligger busshållplatsen Torsgatan som trafikeras av busslinje 59. Med 8 minuters promenad når man Göteborgs centralstation, Nils Ericson terminalen och buss- och spårvagnshållplatsen Nordstan.

Länkar

Kämpegatan 7
Sökhjälp