Skriv ut

Skapa PDF

Nordwallsgatan 1, Nordväst

eskilstuna

Stort kallager i centralt och attraktivt läge. Portar 4 x 4.2 med automatik, takhöjd över 7 meter och bra skyltläge!

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 500 - 2 400 m²
Karta

Information

Beskrivning

Stort kallager i centrala Eskilstuna. Lokalen är cirka 2 400 kvadratmeter, avgränsning kan ske med stängsel för den som önskar hyra del av ytan (dock minst 500 kvadratmeter). Lokalen är försedd med två takskjutsportar med automatik (cirka 4 x 4.2) direkt mot Nordwallsgatan samt en vikport cirka 4 x 4 mot inhägnad innergård. Det är cirka 7 meter i lägsta takhöjd och ytan är i princip helt öppen (se planritning). För den som hyr kan vi även erbjuda uppställningsyta i anslutning till lager. Lokalen är belägen nordväst om stadskärnan med adress Nordwallsgatan 1, 633 46 Eskilstuna. Lokalens läge erbjuder bra kommunikationsmöjligheter, nära till stadskärnan och smidig access till E20 via Västerleden (cirka 5 min) eller Årby rondellen (cirka 4 min). Lokalen är belägen mitt emot nya Stiga Sports Arena och erbjuder därför ett utmärkt skyltläge. Vi tänker oss i förstahand en förhyrning som kallager och undanber oss förfrågningar på mindre ytor som innebär större anpassningar av lokalen.

Planlösning

Utförande

Byggår

1958

Antal rum

1, anpassningsbart

Planlösning

Lokalen har en öppen planlösning och är cirka 65 x 36 meter. Lokalen är försedd med två takskjutsportar med automatik (cirka 4 x 4.2) direkt mot Nordwallsgatan samt en vikport cirka 4 x 4 mot inhägnad innergård. Det är cirka 7 meter i lägsta takhöjd och ytan är i princip helt öppen (se planritning). För den som hyr kan vi även erbjuda uppställningsyta i anslutning till lager. Lokalen kan avgränsas för att hyras ut till flera hyresgäster. Avgränsning sker med stängsel. Se exempel på uppdelning (pdf-fil).

Teknisk information

Takhöjd

7 m

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 500 2 400

Ekonomi

I hyran ingår

Skatt, el

Omgivning

Företag i närheten

Lantmännen Maskin, Karl Hedin Bygghandel, Cramo och Hyrlift.

Parkeringsmöjligheter/garage

För den som hyr kan uppställningsyta för parkering erbjudas i anslutning till byggnaden.

Närservice

Gångavstånd till Väster (matbutik, yrkesgrossister, gym, företagskluster), Munktellområdet (restaurang, gym kultur) och Stadskärnan.

Kommunikationer

Gångavstånd till Väster, Munktellområdet, stadskärnan och tågstationen. Smidig access till E20 via Västerleden (cirka 5 min) och Årby rondellen (cirka 4 min).

Skyltläge

Utmärkt skyltläge mot nya arenan.

Dokument

Nordwallsgatan 1
Sökhjälp