Första Långgatan 21

Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

370 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med fantastisk utsikt över hamninloppet. Lokalen består mestadels av en öppenplanlösning men även av ett antal kontor och mötesrum.

Nu erbjuds detta härliga kontor på 370 kvm på våning 5 med utsikt över hamninloppet. Ett stenkast bort hittar du Masthuggets spårvagnshållplats. En promenad ett par hundra meter bort och du når knutpunkten Järntorget med närhet till vackra Haga och Linné. Stort utbud på restauranger, caféer och butiker.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

  • Total yta:

    370 m2

Omgivning

Närservice:

I populära området Järntorget som endast ligger ett par hundra meter bort finner ni allt i service såsom lunchrestauranger, livsmedelsbutiker, apotek och gym.

Kommunikationer

Från Järntorget är det direkt anslutning till motorlederna som tar er till och från Göteborg. Knutpunkten Järntorget ger mycket goda kommunikationer. Från lokalen är det endast ett stenkast till Masthuggets hållplats som trafikeras av både buss och spårvagn var femte minut.
Första Långgatan 21