Skriv ut

Skapa PDF

Sysslomansgatan 8, Centrum

uppsala

Lediga kontor från 1 september 2019 (möjligen tidigare). Kontorshotell i centrala Uppsala, fullutrustat med rum för upp till 5 personer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: 4 000 kr/m²/år 4000-7000kr/mån för ett kontor
Storlek: 12 - 20 m²
Karta

Information

Beskrivning

Centralt beläget på Sysslomansgatan 8 erbjuder vi kontor och arbetsplatser för mindre företag med upp till 4-5 anställda. Vi är ett fullutrustat kontorshotell öppet dygnet runt med konferens- och mötesrum, telefonrum, wi-fi, städning och kök. Konferens kan även bokas för enskilda tillfällen. Två (2) lediga kontor finns för närvarande av följande rumstyper: 1-5 personer, 20kvm, 6400kr/mån 1-3 personer, 14kvm, 4000kr/mån Företagen på kontorshotellet är i blandade branscher såsom fastigheter, IT, finans, resor och frilansande manusförfattande. Tillträde kan senast ske den 1 september, möjligen tidigare. Välkommen till HUB Uppsala!

Utförande

Våningsplan

2 av 4

Planlösning

Kontorshotellet är fördelat på 16 stycken kontor i två olika storlekar (12 respektive 20 kvm), samt utöver det ett större konferensrum för upp till 25 personer, ett mindre mötesrum, tre telefonrum och gemensamt kök.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Nåbar via alla huvudsakliga vägar med bil och till fots i centrala Uppsala.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 12 20 4 000

Ekonomi

Hyra

4 000 kr/m²/år 4000-7000kr/mån för ett kontor

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Vägbeskrivning

Ett stenkast från Domkyrkan och Saluhallen ligger kontorshotellet på Sysslomansgatan 8.

Övrig information

Övrigt

Vi är ett fullutrustat kontorshotell öppet dygnet runt med konferens- och mötesrum, telefonrum, wi-fi, städning och kök. Konferens kan även bokas för enskilda tillfällen. Vårt syfte är att tillhandahålla funktionella mötes- och arbetsplatser centralt på orter runtom i Sverige för tjänsteföretag och entreprenörer. Vi samverkar med andra relevanta aktörer på orten för att på olika sätt förenkla och möjliggöra företagande och kreation.

Länkar

Sysslomansgatan 8
Sökhjälp