Östra Madenvägen 6, Hallonbergen, Sundbyberg - Kontor
Östra Madenvägen 6, Hallonbergen, Sundbyberg - Kontor
Östra Madenvägen 6, Hallonbergen, Sundbyberg - Kontor
Östra Madenvägen 6, Hallonbergen, Sundbyberg - Kontor
Östra Madenvägen 6, Hallonbergen, Sundbyberg - Kontor
Östra Madenvägen 6, Hallonbergen, Sundbyberg - Kontor

Hallonbergen | Sundbyberg

Favorit Dela

Östra Madenvägen 6

Eget hus med exceptionellt ljusinsläpp.

Beskrivning

Genom en ljusgård med fantastiskt ljusinsläpp kopplas kontorsplanen ihop. Lokalerna andas luft och rymd där entréplan och översta planet har ca 4 meter i takhöjd. Längst upp finns även två stora terrasser. Ljusgården ger möjlighet till att samla personal för interna dragningar, kundevent, showroom eller utställning. I huset finns dam- och herr bastu, dusch och omklädningsrum samt gott om parkeringsplatser. Fastigheten är miljöcertifierad med miljöbyggnad Silver. Hallonbergen genomgår just nu omfattande förändringar för att förbättra attraktiviteten för både arbetande, boende och besökare i området. Se bland annat;<br /><a title="Wallenstams nya område Umami Park" href="https://www.wallenstam.se/sv/Projekt/umamipark" target="_blank">Wallenstams nya område Umami Park</a><a title="Balders satsningar i Hallonbergens Centrum" href="https://www.sundbyberg.se/download/18.4464b04c15c021ddb1272068/1495004850823/Projekt%20Hallonbergen%20-%20Balder.pdf" target="_blank"><br />Balders satsningar i Hallonbergen Centrum<br /></a><a title="Skanskas utveckling av kontorlokaler i Sundbypark" href="https://www.skanska.se/vart-erbjudande/ny-lokal/kontorslokaler/sundbypark-7000-24000-kvm/?SelectedLocation=Sundbyberg&SelectedFacility=Kontorslokaler" target="_blank">Skanskas utveckling av kontorlokaler i Sundbypark</a>
  • Total yta

    5700 m2


Utförande

Byggår:

2002


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Företagsområdet Sundbypark är belägen mitt i tillväxttriangeln Sundbyberg, Solna och Kista precis vid E18 och erbjuder ett mycket bra profileringsläge. Med närhet till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplats är läget optimalt för företag med internationell koppling.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I huset.

Närservice:

Endast 200 meter från Sundbypark och fastigheten ligger Hallonbergen centrum med ett utbud av kommunikationer, restauranger, butiker, gym och annan service.

Kommunikationer:

Till Hallonbergen tar man sig enkelt med tunnelbana, buss, bil eller cykel. Hallonbergen är strategiskt synligt från E18 med påfart precis utanför närområdet. En kort resa bort ligger Sundbybergs station och Kista centrum där resealternativen är bland de bästa i Stockholms län.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Krumlinde

Uthyrare kontor

Maria Krumlinde

maria.krumlinde@amffastigheter.se

070- VISA NR 070-257 80 30

Marknadsförs av AMF Fastigheter AB
amffastigheter.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Östra Madenvägen 6

Om AMF Fastigheter AB

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med ca 40 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF, med uppdraget att bidra till en stabil avkastning för AMF:s sparare. Vi utvecklar och förvaltar kontor och handelsfastigheter, och arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Ett av våra ledord är medskapande. Att lyssna, vara nyfiken och förstå andras drivkrafter ger insikter och energi i vår vardag. För oss handlar det inte om hus utan om människor. Därför har varje fastighet ett eget driftsteam som dagligen finns på plats för ett nära samarbete med dig som hyresgäst.

Fler annonser från denna annonsör