Grönborg
| Sundsvall

Favorit Dela

Storgatan 73

Bli en del av Sundsvalls kreativa centrum och utvecklas tillsammans med andra företag i en inspirerande miljö.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Omgående

 • Hyra:

  Flexibel arbetsplats: 2 000 kr/mån </br>Fast arbetsplats: 4 000 kr/mån </br>Eget kontor: Offert </br>Priser anges exklusive moms.

 • Storlek:

  10 m²

Grönborg är en samlingsplats för näringsliv, akademi och samhälle; en unik miljö där samverkan, kunskap och idéer är en självklar del av vardagen. Vi eftersträvar en mångfald av branscher och erfarenheter, som alla kan bidra med kunskapsinflöde och kreativitet. Här skapas en gemensam plattform för innovation, kreativitet och utveckling. Mängder av aktiviteter ska fylla huset, såsom utbildningar, seminarium, mingel, föreläsningar och konferenser. Grönborg är öppet för alla. I den stora innergården finns restaurang, eventytor och lounge. Här finns möjlighet att mötas för en bit mat eller fika eller sätta sig i en skön fåtölj och kolla mejlen. Vill du vara med och skapa Sundsvalls framtid? Ta chansen och bli en del av den unika miljön. Detta ingår när du hyr i vårt coworking space: » Arbetsplats » Mötesrum » Lunchrum – och kaffe! » Wifi » Skrivare/kopiering » Städning
 • Total yta

  10 m2

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Grönborg 8

Renoveringsår:

2016

Planlösning:

Coworking space.


Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljobyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Företag i närheten:

Mittuniversitetet, Bizmaker m.fl Se http://gronborg.nu/om-gronborg/utforska-huset/

Parkeringsmöjligheter/garage:

Kommunal parkering, gästparkering

Närservice:

Restaurang finns i huset och innergården kan användas till större evenemang, som exempelvis seminarier. I huset finns även mötesrum, konferensservice, catering, gratis gäst-wifi, lounge samt mäss- och utställningsytor. Alltså det mesta som kan tänkas behövas.

Kommunikationer:

Busshållplats cirka 50 meter från fastigheten. Nära till tågstationen Sundsvall Västra.

Skyltläge:

Nej

Vägbeskrivning:

Grönborg ligger på Storgatan 73 i Sundsvall, vid rondellen där Storgatan korsar Sidsjövägen. Huset ligger intill Mittuniversitetets campus, och bara ett stenkast från tågstationen Sundsvall Västra. Ta dig hit med cykel, bil, buss eller tåg. Eller gå – det tar bara cirka 10 minuter från city.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AJ

Anna Jälmevik

anna.jalmevik@sundsvall.se

073- VISA NR 073-046 67 13

Marknadsförs av SKIFU
Box 343
85105 SUNDSVALL
skifu.se
Storgatan 73