Masthugget
| Göteborg

Favorit Dela

Första Långgatan 19

Söker ni en rumsindelad kontorslokal i centrala Göteborg!?

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  480 m²

 • Hyra:
Söker ni en rumsindelad kontorslokal i centrala Göteborg!? Nu erbjuds 480 kvadratmeter lokalyta endast ett stenkast från Masthuggets station. Lokalen består idag av kontorsrum i varierande storlekar.
 • Total yta

  480 m2


Utförande

Våningsplan:

6


Omgivning

Närservice:

Mycket goda servicemöjligheter med Järntorget ett par hundra meter bort. Här finns all tänkbar service så som livsmedelsbutik, lunchrestaurang, gym och mycket mer.

Kommunikationer:

Från Järntorget är det direkt anslutning till motorlederna som tar er till och från Göteborg. Knutpunkten Järntorget är en stor kollektivhub med mycket goda kommunikationer. Från lokalen är det endast ett stenkast till Masthuggets hållplats som trafikeras av både buss och spårvagn var femte minut.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Lena Brixstedt

Lena Brixstedt

Lena.Brixstedt@cbre.com

+46 VISA NR +46 731498404

+46 VISA NR +46 73 149 84 04

Marknadsförs av CBRE
Lilla Nygatan 2
41109 Göteborg
cbre.se
Första Långgatan 19