Skriv ut

Skapa PDF

Första Långgatan 19, Masthugget

göteborg

I denna lokal finns stora möjligheter för den kreativa att få påverka planlösning och ytskikt, här kan bara fantasin sätta stopp!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 100 - 1 100 m²
Karta

Information

Beskrivning

En halvtrappa upp och ni hittar hela 1100 kvm lokalyta, endast ett stenkast från Masthuggets station. Posten lämnar sin gamla verksamhetslokal som har potential att göras om till butiks- eller kontorslokal. Idag består lokalen av mycket öppna ytor samt mindre kontorsrum. Här finns möjlighet att påverka planlösningen efter er verksamhet.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 100 1 100

Omgivning

Närservice

Mycket goda servicemöjligheter med Järntorget ett par hundra meter bort. Här finns all tänkbar service så som livsmedelsbutik, lunchrestaurang, gym och mycket mer.

Kommunikationer

Från Järntorget är det direkt anslutning till motorlederna som tar er till och från Göteborg. Knutpunkten Järntorget ger mycket goda kommunikationer. Från lokalen är det endast ett stenkast till Masthuggets hållplats som trafikeras av både buss och spårvagn var femte minut.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Första Långgatan 19
Sökhjälp