Skolgången 17

Hemsta , Gävle
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 000 - 6 000 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Övrigt

Högkvalitativa produktionsytor i Hemsta Works i Gävle.

Högkvalitativa produktionsytor med tillhörande kontor! Produktionsytorna har c:a 3,5 m till undertak och lämpar sig mycket bra för enklare tillverkning. Kontorsytor finns i anslutning till produktionsytorna. Representativ entré till lokalen med konferensrum. Lasthus med 3 portar. Byggnaden är sprinklad. Byggnadernas utformning ger stora möjligheter till anpassning, ytornas användning kan förändras allt efter intressenters nuvarande och framtida behov. Byggnaden har idag hyresgäster som bl.a. Gavlegårdarna, Actic Gym, Setra Trävaror, Samhall och Byggnadsautomation.

Övrig information

Övrigt:

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar kommersiella i Sveriges mest expansiva regioner. Fastpartners huvudkontor finns i Stockholm, men vi finns på flera andra orter, Stockholm och Mälardalen från Gävle till Norrköping, Göteborg och Malmö. Vår vision är att skapa hållbara miljöer där människor och företag kan utvecklas. och bygga goda och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Fastpartner ska tillhandahålla funktionella och effektiva lokaler till näringsliv och offentlig sektor, för att deras verksamheter ska kunna bedrivas på bästa möjliga sätt.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 1 000 6 000

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hemsta 15:7

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Det finns restauranger, livsmedelsaffär och aktiv handel i området. 10 min till Hemlingby Friluftsområde med löpspår, slalombacke och lunchrestaurang. Actic Gym är hyresgäst i byggnaden och erbjuder både gym och pass.

Kommunikationer

Bussförbindelse i direkt anslutning, med hållplatser på två sidor om fastigheten. 5 min med cykel till Gävle City med cykel som kan lånas från vår cykelpool. Goda parkeringsmöjligheten för lättare tillgänlighet för både gäster och personal.
Skolgången 17

Om Fastpartner AB

FastPartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till FastPartner!

Fastpartner AB

Box 1226, Skolgången 17

801 36 GÄVLE

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB