Hemsta
| Gävle

Favorit Dela

Skolgången 17

Högkvalitativa produktionsytor i Hemsta Works i Gävle.

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Övrigt

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  1 000 - 6 000 m²

 • Hyra:
Högkvalitativa produktionsytor med tillhörande kontor! Produktionsytorna har ca: 3,5 m till undertak och lämtar sig mycket bra för enklare tillverkning. Kontorsytor finns i anslutning till produktionsytorna. Representativ entre till lokalen med konferensrum. Lasthus med 3 portar. Byggnaden är sprinklad. Byggnadernas utformning ger stora möjligheter till anpassning, ytornas användning kan förändras allt efter intressenters nuvarande och framtida behov. Byggnaden har idag hyresgäster som bla. Gavlegårdarna, Actic gym, Setra Trävaror, Samhall och Byggnadsautomation.
 • Total yta

  6000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 1 000 6 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hemsta 15:7


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Det finns restauranger, livsmedelsaffär och aktiv handel i området. 10 min till Hemlingby Friluftsområde med löpspår, slalombacke och lunchrestaurang. Actic Gym är hyresgäst i byggnaden och erbjuder både gym och pass.

Kommunikationer:

Bussförbindelse i direkt anslutning till fastigheten, finns hållplatser på två sidor om fastigheten. 5min med cykel till Gävle City med cykel som kan lånas från vår cykelpool. Goda parkeringsmöjligheten för lättare tillgänlighet för både gäster och personal.


Övrig information

Övrigt:

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar kommersiella i Sveriges mest expansiva regioner. Fastpartners huvudkontor finns i Stockholm, men vi finns på flera andra orter, Stockholm och Mälardalen från Gävle till Norrköping, Göteborg och Malmö. Vår vision är att skapa hållbara miljöer där människor och företag kan utvecklas. och bygga goda och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Fastpartner ska tillhandahålla funktionella och effektiva lokaler till näringsliv och offentlig sektor, för att deras verksamheter ska kunna bedrivas på bästa möjliga sätt.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Terese Bergqvist

Terese Bergqvist

terese.bergqvist@fastpartner.se

0261 VISA NR 026123281

0261 VISA NR 026123281

Marknadsförs av Fastpartner AB
Box 1226, Skolgången 17
80136 GÄVLE
fastpartner.se
Skolgången 17

Om Fastpartner AB

FastPartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till FastPartner!

Fler annonser från denna annonsör