Krokslätt
| Mölndal

Favorit Dela

Flöjelbergsgatan 20B

Flexibel kontorslösning med strategiskt läge utanför vägtull och mindre än 10 min från Korsvägen.

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    10 - 30 m²

  • Hyra:
Vi erbjuder flexibla kontorslösningar med ett strategiskt läge i Krokslätt. Här sitter du nära centrum med utmärkta kommunikationer men slipper trängsel, vägtull och parkeringsproblem. Med kort bindningstid kan ni enkelt anpassa er kontorsyta efter behov och samtidigt erbjuda era medarbetare en trygg och trevligt arbetsplats. Här är allt förberett för enkel inflyttning och det går att hyra antingen omöblerat eller möblerat. Som hyresgäst har ni 24h access, tillgång till bokningsbara konferens/mötesrum, fiber, kaffemaskiner, parkering, lounge, lunchrum, säker skrivarlösning, aktiviteter mm. Utanför fastigheten finns både buss/spårvagn lättillgängligt och närheten till E6/E20 gör det enkelt för bilburna att ta sig hit. Parkering finns runt fastigheten för dig och dina besökare. I närområdet finns ett stort serviceutbud och på en kort promenad nås bland annat Krokslätts Fabriker, ICA Maxi, ett bra utbud av lunchrestauranger och olika gym. Här sitter du i ett spännande och expansivt område med närhet till Göteborgs hela utbud. Att sitta hos oss skapar en naturlig grund för att bygga relationer och utöka sitt affärsnätverk. Här finns en härlig blandning av företagare och filialkontor och du får det sociala och stöttande från kollegor utan att arbeta i samma företag. Som hyresgäst får ni också möjlighet att fritt delta på våra aktiviteter som exempelvis fika, frukostar, AW, mingel mm. Kontakta oss för med information eller för att boka en visning.
  • Total yta

    30 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 30

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Flöjelbergsgatan 20B - Lokalisera Kontorshotell

Våningsplan:

2


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastkaj

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Krokslätt är området där gammalt möter nytt. Här finner man en bra blandning av affärsfastigheter, bostäder samt vackra grönområden. På östra sidan går både E6an och E20 och härifrån kan man lätt ta sig till Landvetter flygplats på bara 15 minuter. Genom Krokslätt går spårvagnslinjerna 2 och 4 med täta intervaller. Med närhet till Korsvägen, en av Göteborgs knytpunkter, är området strategiskt smart. Krokslätt är ett av de områdena som de satsas stort på i Göteborg och de senaste åren har det skett en spännande utveckling. Här finner du gamla fabriker som blivit moderna arbetsplatser tillsammans med nya kontorsfastigheter.

Närservice:

Närhet till lunchrestauranger och annan kommersiell service. Även närhet till Mölndals Centrum som bara ligger några minuter bort med bil med all tänkbar service såsom restauranger, butiker, bank, post m.m.

Kommunikationer:

Lättillgängligt med bra förbindelser till E6/R40 och med närhet till centrala Göteborg och Mölndals centrum. På ca fem minuter tar du dig från Korsvägen till hållplatsen Lana med spårvagn 2, 4 eller buss.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Flöjelbergsgatan 20B

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör