Ext
Fastighet
Konferens
Kontor
Int
Kontor1
Hall
Trapp

HÄRNÖSAND

Favorit Dela

Gånsviksvägen 4

Centrumnära lokaler med stora möjligheter.

Beskrivning

Lokalen är ett alternativ för dig som inte vill sitta mitt i stan, men ändå bara ha fem minuters gångväg till stadskärnan. I fastigheten finns en rejäl hiss och rymliga trapphus. Övriga hyresgäster är Ekoni revision, Samhall och förskolan Solsidan. Lokalerna har tidigare tjänat som kontorslokaler men det finns möjligheter att anpassa lokalerna till många olika verksamheter. Det finns flera större salar och samlingsrum vilka skulle kunna lämpa sig till kurs- eller utbildningsverksamhet.
  • Total yta

    430 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100 430

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten har gott med grönområden omkring sig men ligger bara några minuters gångväg från city. I närområdet finns högskola och universitet samt matvaruaffär och pizzeria.

Närservice:

Härnösand ligger naturskönt i ett omväxlande och storslaget landskap. Här finns rika möjligheter till en aktiv fritid med ett brett utbud av olika sportaktiviteter sommar som vinter. Härnösand är också en riktig restaurangstad som erbjuder många spännande kulinariska alternativ. I centrum finns även gott om butiker av varierande slag. Härnösand satsar på ett modernt näringsliv med fokus på högklassig informationsteknik och väl utbyggda kommunikationer. I staden med omnejd bor 150 000 människor vilket gör regionen till en av Norrlands största arbetsmarknader.

Kommunikationer:

Det är enkelt att ta sig till och från Härnösand och även inom staden finns goda kommunikationer. Fastigheten ligger vid buss- och järnvägsstationen. Där tar du dig lätt med buss till närmsta städer så som Sundsvall och Örnsköldsvik. Därifrån avgår även buss dagligen till Stockholm. Järnvägen erbjuder också bra förbindelser till flera större städer och behöver du resa på obekväma tider finns möjlighet att åka nattåg. Sundsvalls/Timrå Airport ligger i närheten av E4:an ungefär 32 km söder om Härnösand. Till Sundsvall är det cirka 5 mil och till Örnsköldsvik cirka 10 mil.


Övrig information

Övrigt:

Parkeringar finns i anslutning till fastigheten. Hör av dig till oss om du behöver mer information eller vill ta en närmare titt på lokalerna.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mats Andersson

Mats Andersson

mats@np3fastigheter.se

060- VISA NR 060-777 03 09

Marknadsförs av NP3 Fastigheter
np3fastigheter.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gånsviksvägen 4