Stortorget 6

Säffle , Säffle
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

186 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Öppen och flexibel butikslokal om 186 kvm med skyltfönster mot Stortorget.

Ljus och öppen butikslokal om 186 kvm med stora skyltfönster mot Stortorget mitt i Säffle. Lokalen är belägen i samma hus som Pekås och Apoteket. Här finns möjlighet att öppna butik med många olika användningsområden. Lokalen kan även kopplas samman med lager- och kontorsytor i huset. Det finns gott om parkeringsplatser på takparkeringen med infart från Hyttegatan.

Ytor

  • Total yta:

    186 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kvarnen 10

Byggår:

1967

Planlösning:

Ljus och öppen lokal med yteffektiv och flexibel planlösning.

Teknisk information

Takhöjd:

3,5 m

Omgivning

Omgivning/natur:

Optimalt handelsläge mitt på stora torget och med goda parkeringsmöjligheter. Fastigheten har ett optimalt läge i Säffle. Övriga hyresgäster i huset är Apotek, livsmedelsbutik och utbildningslokaler. Läget ger närhet till all önskvärd service och kommunikationer med busshållplats vid Stortorget.

Kommunikationer

Busshållplats finns vid Stortorget.
Stortorget 6

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB